|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Otóż chciałem was ostrzec że ktoś chyba bawił się wiki i wstawił tam trojana a mianowicie gdy nacisnąłem na Killing in the Name of... Quest pokazał się komunikat że z powodu włamań na server mam nacisnąć na bezpieczny link więc tak zrobiłem i w tym momencie 2 trojany wylądowały w moim komputerze.
Więc uważajcie. I skoro już pisze ten temat to czym jeszcze mogę sprawdzić czy komputer jest czysty?? Skanowałem antyvirem i sprawdzałem Finditem jeśli jest jeszcze coś tak dla pewności to dzięki ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Iron Epee
Profesja: Knight
Świat: Secura
![]() |
![]() sprawdź plik 'svchost'
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() O4 - HKLM\..\Run: [RelevantKnowledge] C:\program files\relevantknowledge\rlvknlg***** -boot
Kind Must be fixed! Trojan Malware To jest to spotkał się ktoś kiedyś z tym Relevantem?? Nie da się go usunąć próbowałem i nic potem poczytałem napisali że spybotem ściągnąłem spybot uważa że usunął ale to dalej siedzi w kompie co mam robić?? |
![]() |
![]() |
#5 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Wyłączyć ten proces.
"Uruchom">msconfig>zakładka uruchamianie>odznaczyć syf>restart kompa>uruchomić tryb awaryjny>usunąć?
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: to dobrze
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: mam swój swiat!
Poziom: lol
Skille: pienc/5
Poziom mag.: ..
![]() |
![]() Format kompa i będzie majonez
![]()
![]() |
#7 | |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() Po co? Hijackthisem to usun, lub recznie (jak da sie rade). Wylacz proces, dojdz do miejsca, gdzie jest plik umieszczony i go usun. Jak sie nie da, sprobuj hijackthisem.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |