|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: W kartonie ;<
|
![]() Co tam jest ?
Co jest w labiryncie obok Elvenbane?? ![]() Chodz mi o zamek koło Ab' pod nim jest labirynt co sie tam znajduje ?? ![]() Domyslam sie ze Mino ale czy zwykle czy archery czy guardy a moze wszystkie na raz ??? ![]() Bardzo prosze o odpowiedz !!! ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() Tam w labiryncie nie ma nic jest tylo teleport poprzez który zostajesz obywatelem ab'dendriel
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() chwasty do wycięcia maczetą ... poza tym chyba miałeś na myśli: OBOK zamku a nie pod (pod to są podziemia)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Stan: Tutor
|
![]() jest tam jeziorko z lawkami , teleport który sprawia cie mieszkancem AB i tyle , mozna sie bawic w chowanego
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: W kartonie ;<
|
![]() Miałem nadziej ze są tam mino...
![]() Moze wiecie gdzie dobrze poexpic sorcem na 11lvl... ![]() nie mowcie mi o TROLLACH plz ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2004
|
![]() Polnocny wschod : ghoule , slimy , roty , skeletony , snake , poison spidery
Polnocny zachod : snake , elfy zwykle na powierzchni , pod powierzchnia elfy , elf scouty , kilka arcanistow Centralna czesc : dwie dziury w kazdej po dwa roty w jednej jeszcze 5 ratow na full respie Wschod obok ab : Zamek a tam orci roznych masci , minoski , dwarf , troll , na jednej z wiezyczek hunter , drag , witch-geomancer-monk Dalej na wschod : Gobliny |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() @topic
Jeżeli jednak chodziło Ci o podziemia zamku, to są tam: minosy, orki, orki spearmany, warriory, dwarf, (a na najniższym poziomie mino guard). I często jak nie ma ludzi to jest tam tego dość dużo. A na powierzchni zazwyczaj masz spearmana, orka zwykłaego, warriora i elfa. Chyba nic nie pominęłam... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Augustów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 50+
|
![]() Wiesz co tam jest??
DWA(sory)Trzy DEMONY ![]() Pomyśl po co pisać na forum takie bzdety? Nie lepiej samemu sprawdzic? ![]() ![]()