|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 13
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mirahz Płock
Profesja: Knight
Gildia: Polskie Orly
Świat: Płock
Poziom: 141
Skille: 93/90+
Poziom mag.: 7
|
![]() Witajcie, ze względu że jestem dyslektykiem, używam Google Toolbar aby poprawiać błędy... ale jest jeden problem na tym forum, Google, Dziwnie mi te błędy poprawia, tak, że staje się bez użyteczne, zresztą sami zobaczcie:
![]() Jak to naprawić? Nie wiem czy dobrze trafiłem, ale to dzieje mi sie tylko na tym forum.
Pozdro dla kumpli z Plocka: Wodid Plock, Robin Hood Mag, Klaza Calas, Sir Kodix, Blok Mazi, Diomi Paladynka, Maxsin, Piekelny Druid(xD), North Daras Najlepsza Strona o Clash Of Clans W Polsce Clash Of Clans Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maxsin
Profesja: Paladin
Gildia: Polskie Orly
Świat: Calmera
Poziom: 55
Skille: 78/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Ej ja jestem tam na dole ! w pasku jako maxsin \o/
![]() Kiedys mialem taki problem ale sam sie rozwiazal ![]() Ostatnio edytowany przez Warriorek - 29-08-2009 o 14:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Frequenter
|
![]() A nie wystarcza ci narzędzie firefoxa, którego widzę, że używasz to poprawiania pisowni? Może przeinstaluj słowniki w g toolbar?
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |