|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Dobra dobra wiem, że jestem newbie noob i jak tylko chcecie, ale cóż. Nawet zginąć nie moge, jestem w takiej malej jaskini pod Elfami, a tu się tylko grzyby respawnują. Gram na AUREA siedzę tam już ze dwa dni i nawet zabić mnię sie nikomu nie chce przyjść. Ludzie pomóżcie. A jestem tu
http://forum.tibia.pl/showthread.php...ight=hell+gate W jaskini 4c o ile dobrze pamietam. Ostatnio edytowany przez p3t3 - 03-01-2005 o 17:57. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() spotkałem ze ktos wybral sie bez parceli ani mysterous fetish x)
ale nigdy zeby ktos liny zapomniał xD |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Stan: Tutor
|
![]() Jedyne wyjście to prosic na game-chat lub trade o pomoc , ewentualnie kogos z gildi ( jak nalezysz ) lub poprostu krzyczec ( malo skuteczne ).Mozesz tez zrobic druga postac i pujsc tam z lina i zostawic line na ziemi tam gdzie ty wpadlem , zalogujesz sie na tamtego chara i wezmiesz line . No i po sprawie.
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() No tak prosze i zagaduje dłuższy czas, i nic. A postac drugą od rooka robić, troszke długo zejdzie. Do gildi niestety też nie należę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
--edit-- zapomnialem ze jestes na innym swieice, ale i tak masz pecha Ostatnio edytowany przez slammer - 03-01-2005 o 23:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Greetings!!
Czy mi się wydaje czy ktoś otworzył biuro turystyczne z ofertą wyprawy do Hell Gate dla low leveli? Chyba jednak będziesz musiał zrobić tego drugiego chara żeby wyjść. Powodzenia na polowaniach życzę. ________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() No i tak prosiłem i wyprosiłem. Linę dostałem troszkie na ghoulach podexpiłem
![]() Dzięki wszystkim Pozdrowienia temat jużchyba zamkniety |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Zamkniety?? Nieeee... zostawmy... Jak znów gdzies wpadniesz to nie bedziesz musial zakladac nowego topicu...
![]() |