Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-01-2005, 18:07   #1
Soratches
Użytkownik forum

Soratches's Avatar

Data dołączenia: 04 09 2004

Domyślny Mintwain

Na jakich skillacj expic w Mintwain na jakim levelu i jakim sprzetem mowie o knajciku...
Soratches jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-01-2005, 18:22   #2
iglarf
Użytkownik Forum

iglarf's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 85
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
Domyślny

sry ze nie odpowiem na pytanie ale moze ktos opisac lub ppokazac mapke jak dojsc do mintwailn????
wiem ze byla od hu*a takich tematow jak nie chce cie odpowiedziec na powyzsze pytanie to dajcie linki do tamtych tematow!plz
iglarf jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2005, 19:01   #3
Kousman
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Tam gdzie światło nie dochodzi

Domyślny huh

Po prostu według mnie warto by tam pujśc na 30+ levelu a skille to nie wiem, wogule zależy na co idziesz byś powiedzia ł dokładniej, a tak to dosyć trudno odpowiedzieć.
Kousman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2005, 19:06   #4
Sozemego
Użytkownik Forum

Sozemego's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Sozemego ma numer GG 3321585
Domyślny

Mintwallin to straszna rzeź, tam trzeba miec dosyc duzy level, okolo 50-60, i skille ponad 75. Szczerze mowiac nie expilem tam, ale to wydaje sie logiczne, bo tam wybiega na ciebie duzo tego syfu. Na samo wejscie kilka guardow archerow i magow, a takze zwykle. Dalej jest tylko gorzej

Wystaw notkę
Przed wystawieniem notki zapoznaj się z papieżem lub farmaceutą.
Sozemego jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2005, 19:18   #5
ciemne dropsy
Użytkownik Forum

ciemne dropsy's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
Domyślny

A ja mam pytanie dotyczace Mintwallin ale o sorcu... Z jakim summonem oplaca sie tak isc? fe/fd/monk? moze jakis archer? z gory dzieki
stary 03-01-2005, 19:20   #6
Jakubxxx
Użytkownik Forum

Jakubxxx's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Jakubxxx ma numer GG 9296324
Domyślny

Ja tam bylem solo moim knightem na 39lvlu i skillami 74/73 niedawno. Tak tylko zobaczyc jak tam jest. Nie bylo to zbyt oplacalne. Poszlo spooro uh i gfb
stary 03-01-2005, 20:57   #7
Atae
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 10 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sozemego
Mintwallin to straszna rzeź, tam trzeba miec dosyc duzy level, okolo 50-60, i skille ponad 75. Szczerze mowiac nie expilem tam, ale to wydaje sie logiczne, bo tam wybiega na ciebie duzo tego syfu. Na samo wejscie kilka guardow archerow i magow, a takze zwykle. Dalej jest tylko gorzej
nie gram knightem wiec nie odpowiem na pytanie zalozyciela tematu
ale
@ Sozemego
Mylisz sie, wejscie jest takie trudne dalej jest juz latwiej
Atae jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2005, 21:49   #8
Faith Keeper
Użytkownik Forum

Faith Keeper's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Poznan

Faith Keeper ma numer GG 5197324
Domyślny

Mithdwalin nie jest w cale trudne i to nie rzez. Jezeli zna sie to miejsce to sie wie jak chodzic. Problem sprawiaja jedynie mino magi i archery. Po pierwsze trzeba byc baranem zeby rzucac sie na wszystko naraz i prosil bym osoby nie obeznane w tej lokacji o niezabieranie glosu. Ja samemu expie tam i zbieram loota od jakiegos czasu. Wielu moich znajomych ponadto zrobila tam pare leweli. Sposob na stworki jest prosty. Nalezy je lurowac po jednym, po dwa.
Sorcom nie oplaca sie tam lazic z sumonami bo raz dwa padna. Moja znajoma juz na 20 levelu chodzila tam z hmmami i robila level ( w celach obronnych miala na sobie 2 tarcze- nie wiem jak sie to ma do obrony dokladnie ale lepiej ponoc 2 tarcze niz miecz i tarcza).
Niestety dla nie ktorych nie powiem dokladnie jak tam dojsc gdyz droga jest daleka i zawila. Podam jednak ze zaczyna sie nad polnocna brama thais gdzie jest jakis domek z wejscciem do podziemi. Z teog co zauwazylem sporo low levelowcow tam chodzi i wybija orki,szkielety,roty itp. W drodze do mith spotkamy zwykle minosy (gratka) , 2 cyklopy przy drabince ( moze byc groznie dla nieknightow) lub 1 draga (zalezy jaka sie droga pojdzie).
Tak czy siak radze poprosic kogos aby zaprowadzil bo tak bedzie latwiej.

"I have eys of the hawk and ears of the fox"
Faith Keeper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania