|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
|
![]() mam tutaj kila screenów, dwa pierwsze to ss'y z części wojny (prawdopodobnie), w pewnym momencie dosyć ostro się cieli, ale ja zdążyłem na ostatki.
![]() ![]() a potem dla rozluźnienia stanąłem w dp (nowy klub). I zaczęłem grać, ludzie się przyłączyli i wyszła dyska (tyle, że te obrazki przedstawiają atmosferę ledwo w 30% ![]() ![]() (Daję linka, bo za dużo tego, a nie chcę forum zatykać) http://members.lycos.co.uk/forum15/m...carlin%202005/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Mogła być lapsza wojna
![]() Kto się bił? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2004
|
![]() lol to nie jest żadna wojna na infernie to poprostu jakieś noobki sie tłuką pod depo jak to często bywa na infernie widać że sie nie orientujesz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: chorzów
|
![]() eee..... ja tu czegos nie rozumiem przeciez to nie jest zadna wojna chyba na kazdym swiecie jest tak?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
![]() |
![]() wojny na infernie są o wiele ostrzejsze bo niema systemu skulli i gdybyś był w ab za czasów desert raptora!! to byś widział PK`owanie a na wojne to idz do thais tam się bija!! (ale niewarto bo thais jest do dupy)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
|
![]() Nie wiem, ale wcześniej mocniej się nawalali. Tak jak już mówiłem to są ostatki...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2004
|
![]() Te ss'y to jakis syf a nie wojna... Tlukly sie same najwieksze gildie na serwie a ty dajesz ssy gdzie sie 2 - 3 osoby tluka no ale dobra
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Kraków,Kazo
![]() |
![]() Na infernie i dolerze jako ze sa pvp enf to tam sie tluka dla zabawy a nie na wojny...jak jest wojna to zazwyczaj sie chodzic nie da bo taki tlok...
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2005
|
![]() hehe. wiekasz masakre widzialem ja na Azurze i to nieraz. co to za wojna gdzie nie ma sd i nie lecą ue
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2005
|
![]() @up:
Omg...ostatnio widziałem regulamin, który Ty również powinieneś zobaczyć... Pisze tam dokładnie, żeby nie odkopywać starych tematów... a Ty odświeżyłeś temat z ponad roku -.-' Edit: @Ktoś z Modków: Moglibyście zamknąć temat bo się narobi odpowiedzi na mój temat, jak i autora posta wyżej... Ostatnio edytowany przez Undead Moonblade - 02-02-2006 o 10:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Słubice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rafcio of the Knight
Profesja: Knight
Gildia: eee no szukam :P
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 61/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() ja tez bym to nazwal syf ale sie nie dziwie wkoncu to Carlin.....
|
![]() |
![]() |