|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Ja ci powiem gdzie Jedi: w PaintShop pro, Photo Shop lub w Corelu, ostatecznie można w paintcie ale to dużo roboty.
Powiem ci tyle: nie postarałeś sie; strasznie słabe przechodzenie odcieni zrobiłeś oraz pojedyncze piksele się do tła niezgadzają. I tak samo na kanale widać perfidną ingerencje. Krótko mówiąc straszna kaszana. A jak mi ludzie nie wieżycie to sobie dajcie powiększenie to gołym okiem widać. Trzeba by przy tym SS posiedzieć z 2 godziny to coś z tego by było. Nie wiem kogo ty chciałeś nabrać tym postem. Bo nabić 1 posta to raczej nie chciałeś bo za dużo roboty. |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Wiem ale nie powiem - to byłby quest spooling.
BTW, sa jeszcze UHy 3 stralowe ![]() Zastanawiam sie nad przeniesieniem do "zdjecia". @Dr. Omader Na fotomontarzach sie nie znam (juz nie te oczy), ale takie runy sa, moj kolega z gildii ma - widzialem na wlasne oczy.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() LOL! Dr. Omader ty juz mnie denerowac zaczynasz! Przyszedles sobie pare dni temu i zabierasz glos w sprawach o ktorych nie masz pojecia! A ten SD znajduje sie w Ab... na lunarze
Aha Dr. Omade taka mala niespodzianka, ale za zakladanie tematu nie dostaje sie posta...
#5 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Kiedyś na Antice (tibianic) była wystawa rarów, i np był Uh x 5, Animate Dead z chyba~30.
...do updatu, takie wybryki natury były tylko na Antice ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wlasnie slyszalem ze na Anite sa takie fire bomby ze 100 strzalami i ze to pamiatki po Ferumbrasie.
Ale z tym SD jest po up dacie i jest dalej (na Lunarze). ?(
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Piła
Profesja: Paladin
![]() |
![]() No kurde....fajny ten SD,ale aj nie w tej sprawie...
Powiedzcie mi kto to jest ten Ferumbras czy jakto tam sie pisze??? Widzialem to slowko w niektorych postach i wywnioskowalem,ze był to gracz...ale nic wiecej o tym nie wiem...jezeli wiecie cos o tym to powiedzcie plzzzz... |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ferumbras to postac zrobiona przez cipow na Antice - druid. Mial nie konczaca sie mane i mnostwo zycia, mogl przyzywac demony mial "fajne" runy i robil ataki na miasta (Chyba Thais). Obecnie cipy dla bezpieczenstwa zmiejszyly mu lv do 9 (lol nikt nie zalogowal sie nim od 2 lat, a ma pacca).
Tu masz screeny: http://www.cobalt-tower.de/
#9 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() re.2up
Ferumbrass 145 sorc, postac kierowana przez CiP , za czasów kiedy w tibii jeszcze istniała RPG. Zabijał w thais, przyzwał do tąd nie znane Warlocki, oraz (znane) demony, miał nieskończoną mane. Zabijał, zabijał az wkońcu grópa śmialków złapało go w pólapke (na terenie PoH) i zabiła. re.up Nie do końca: po pierwsze sorc po drugie ten 9lv jest po to by nikt nie zechciał nazwac się Ferumbrass |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A to tego to nie wiedzialem, ale rzeczywiscie sorc bo spojarzalem teraz na screena. Tajemnicza postac ten ferumbras. Zna ktos jeszcze jakies historie o nim?
Szkoda ze go juz nie ma ![]() Edit: ale ty tez sie pomyliles! Mial 145 lv! ![]()
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Imię: Ulfgar Lionseul
Profesja: Elite Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 112
![]() |
![]() Ehhh
Sd jest na XXX do wyciagniecia ze XXX . ------------------------------ edit By Magus a moze upomnienie za quest spooling?? |
![]() |
![]() |
#12 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Poziom: 104
|
![]() @Jedi: Zwracam honor, zachowałem się jak n00b
![]() ![]() A co do tego że przyszedłem tu kilka dni temu to małe sprostowanie: Nie udzielałem się wcześniej na forum bo: 1.nie miałem czasu, 2.nie miałem stałki,(co nie przeszkazalo mi w tibie grac) Ale forum regularnie przeglądałem i wcale to tak nie jestem od kilku dni.I wiem jacy ludzie tu są kompetentni i wogule. PS. Ciebie jeszcze z Gerego pamiętam. ![]() EDIT:@DOWN: tego nie bede komentowal, ale ani ze mnie encyklopedia(wiem ze nic nie wiem) ani raczej od Jedi dluzej nie gram(chyba). Ale powinien bardziej z humorem mojego posta potraktować(więcej loozu człowieku 8) ). |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2006
|
![]() Hej ludu....
Co do tego 2x sd To sprawdzilem i wiem ze na tibia.pl jest o tym w questach http://www.tibia.pl/quests.php opis: Double SD lvl 60 Mainland 2 strzałowa runa SD, Crystal Wand Warlockowie stworzyli specjalną runę na zamówienie Ferumbrassa Kolejna wzmianka o Ferumbrassie... I co wy na to ?? (nie mowic ze ze mnie noob bo jako jedyny narazie na to sie w tym temacie natchnalem... i jako nieliczny sprawdzilem) |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Ebrard
Gildia: Apocalipse
Świat: Refugia
Poziom: 30+
Poziom mag.: 33
|
![]() Detailed information about
a certain character in the game. Character Information Name: Ferumbras Sex: male Profession: Druid Level: 9 World: Antica Residence: Kazordoon Last login: May 18 2006, 18:40:44 CET Account Status: Premium Account Sprawdziłem na tibia.com |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@ down Ja nic w tym topicu nie dodałem dopóki nie pojawił się w "Nowe posty". Nie zauważyłem daty. Mało postów + jakiś nowy post, to zdawało mi się że nowy topic to jest. Ostatnio edytowany przez DRoN - 19-07-2006 o 22:48. |
||
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: Enchanted Valley
Świat: Danera
|
![]() Po co rozgrzebujecie temat z 2004~ roku?
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Ebrard
Gildia: Apocalipse
Świat: Refugia
Poziom: 30+
Poziom mag.: 33
|
![]() Po 1. - ( @up ) to gdybym sie nazwał FerumbrassS, Albo FerumbrassSS to by nie znaczyło, że oba są prawdziwe
Po 2. - W moim wcześniejszym poście chodziło o to, że CIPy zalogowały się na Ferumbrasa w maju tego roku |
![]() |