|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2009
Lokacja: Jasło
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() 1. Widze ze teraz duzo ludzi nie nosi aola a ma blessy ale i tak nie spada im bp jak to mozliwe? czy jak kupi sie blessy to nic nie spada.
2. A jakie sa ceny tych all blessow??
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnięciu światem!!! 99% ludzi czyta to z ręką na myszce. Nie nie zdejmuj już za późno. Chciałbyś kopa z kamienia w czoło? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() 1. Powiem ci krótko i na temat - szukaj
2. Natomiast tu sprawa ma się inaczej - szukaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2009
|
![]() jeżeli kupisz wszystkie 5 blessów to skile spadaja mniej i eq także niespada,
![]() myślę że pomogłem cena blessow zależy od lvla danej postaci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2009
Lokacja: Jasło
|
![]() Cytuj:
Ale tak mam 20lvl np i kosztuja 5cc i mam 100lvl to kosztuja np 3cc one z lvl staja sie tancze czy drosze?
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnięciu światem!!! 99% ludzi czyta to z ręką na myszce. Nie nie zdejmuj już za późno. Chciałbyś kopa z kamienia w czoło? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2009
|
![]() im większy lvl tym droższe blessy
http://tibiaspy.com/index.php?lang=p...c_bless&lvl=20 Cena jednego blessa dla postaci na 20 poziomie to 2000, czyli 10000 dla wszystkich 5 blessów. Blessing of the Inquisition kosztują 11000. Jeśli posiadasz Phoenix Egg, błogosławieństwo The Spark of the Phoenix kosztuje 1800 Ostatnio edytowany przez Lachu1993 - 19-09-2009 o 09:57. |
![]() |
![]() |