|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Tutaj będą screeny od ludzi z gildi starożytnych vampirków. Będę je wstawiać nie tylko ja, ale też inne barana(np. Adams czy Notsquad
![]() Oto moje pierwsze screeny, nie są równę, bo nie będę siedział godzinami, żeby wszystkie tak samo przyciąć. Niektóre mogą być " ![]() Pierw awansy: Magiczny 15 lvl ![]() Gobliny rulez ![]() Nadal gobo ![]() Gobo dobre na wszystko ![]() Były gobo, ale UE nie pozwala, więc roty. ![]() Na rotach, potem dedłem i odrobiłem znowu na rotach(tylko jeden screen) ![]() Teraz prawie evul roland: ![]() A oto loot pik z desert questa, nasz druid sobie poszedł, a Krzysiu już robiłdeserta, ale zaszpanował Boszkami. ![]()
"Los dzielący ludzkie byty, na zabójców i zabitych, zmieści Cię w rubryce szerszej, tak w tej pierwszej..." Ostatnio edytowany przez roland - 04-01-2005 o 11:41. Powód: Naprawiałem linka |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Tibia city
|
![]() Ancient Vampires ? jestem w tej gildii ! Roland, grasz na Harmonii ?! nice ja też
12:12 You see yourself. You are a paladin. You are Nosferatu of the Ancient Vampires (Woody Woodpecker). więc mam prawo chyba dać ss ![]() ![]() Naprawde przepraszam za interię, ale photobucket coś nie zipie, jak będzie działać do zedytuje ![]() @Edit Już jest na photobuckecie ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bohus - 04-01-2005 o 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ta gram, jak chcesz to ja ci mogę wstawić screena, tylko do mnie napisz na gg, albo w grze. Mój nik chyba znasz, ale podam go jeszcze raz: Lord roland.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: B-Stok, Eternia, Venore :D
![]() |
![]() gz adv ale ss troche lipnotwate
![]()
•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°Ta t0 '/35T3/\/\ jA•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•° Name: Napalona Nastolatka ![]() Ehh|~Retired~|Lol hacked ;/ New Char: Name: Mefiereq Voc: Paladin Account Status (?): Pacc ![]() World: Eternia ![]() ![]() ![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Conquer plx ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
|
![]() SS'ki takie sobie. Czekam na ss'y Adamsa<PozdrO> i reszty guild czlonkow
![]() ![]() PS. A tak w ogole Roland o co ci chodzilo z tym co kiedys do mnie walneles ze Szlachta Polska jest kijowa czy jak tam ty to powiedziales. Nie jestem w tej gildii juz, ale to moi ziomkowie i chcialbym wiedziec o co ci chodzilo. Sorx za offtopic. Najlepiej wyjasnij mi to na Tibii: Kajsztof albo Kajsztof Archer.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
![]() Hehe screeny jak kazde z lvl srednie
"Lol !! moze zmienie, poszukam jakiegos fajniejszego ale puki co mi sie niespieszy debilu -.- hcwd nigusie " by Nastolatek <-- n/c chastwo sie szezy :|
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Kilka screenow z Hero:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasz palek blokuje hero xD ![]() Wymiana ciosow ![]() No i loot pic: ![]() Squad: Adams on Harmonia (ja) - lvl 36 mlvl 50 Master Sorc Lewu De'ziom (nie ja) - lvl 38 mlvl 4 skills 69/67 Elite Knight Redothri - lvl 51 Royal Demon Skeleton - Na poczatku hunta lvl 1 na koncu okolo 6 PS. Jako ze Roland pozwolil sobie (osz ty) zalozyc taki temat (!!). To ja tez apeluje (lol) o wstawianie tu swoich ss. Oczywiscie tylko czlonkow Ancient Vampires. Cya! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Gratz hunta, tylko jednego zapomniałeś dodac, po "osz ty" powinno być "już cię nie ma w tej gildi"
![]() ![]()
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
JUZ CIE NIEMA W TEJ GILDI !! Moze byc?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No ludzie, wstawiajcie tutaj screeny, jeśli jesteście w vampirach. Śmiało ja nie gryzę(no może czasem...) Ale nom zapomniałeś
![]() Swoją drogą dobry temat do spamowania ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() To screen z naszego meczu (nieudanego) z Black Company. Jak zwykle high lvl lamerzy pokazali co potrafia.
![]() A tutaj screen jak wspaniale układa się moja współpraca ze Szlachtą Polską ![]() ![]() Ide sobie, ide do Venore (od strony Dwarven Bridge). Patrze ogień, OMG. Ale jakoś przeżyłem. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Heh, luck, ładnie to tka Proxy używać:> Hmm ty hakierze jeden
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Mam nadzieje że moje fotki spodobają się:
1. Fotka z test server ![]() ![]() 2. Advenced ![]() 3. Zlurowany DL pod Venore ![]() 4. Mój pierwszy GS (ale nie solo ![]() ![]() 5. HIT ![]() 6. Loot z dragów ![]() 7. Trening nad wodą ![]() ![]() Jak Wam się podobają to wstawie kiedyś jeszcze inne fotki ![]() Ostatnio edytowany przez Notsquad - 04-01-2005 o 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Gdzieś napewno
Stan: Niegrający
|
![]() Not te fotki są bardzo ładne
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Fajne szczriny Not, i gratz, że dostałeś się na TSa. Tylko dlaczego nie biliście "Alwina"
![]() ![]()