|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2009
Świat: Valoria
|
![]() Witam all =) Chciałbym się was zapytać czy znacie jakieś miejsce gdzie jest pz i można w miarę bezpiecznie skilować z rs na monku (white temple - odpada za dużo ludzi się tu kręci
![]() Ostatnio edytowany przez pepo123451 - 01-10-2009 o 12:44. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2009
Lokacja: ŁDZ - Capital of DNB
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() zawsze można na banditach pod thais i szybki run do pz.
fibula blisko statku na melua island ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2009
|
![]() na roty na fibule ja skillowalem tam dawno kiedys;ppp spoko tam jest masz zarcie (food ehehhe;ppp;];]) i spoko ogolnie tam;pp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmm... a nie znacie jakiegoś lepszego miejsca - czytaj. trudniej dostępnego/mało uczęszczanego z pz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() no jak skilujesz to masz pz (krzyzyki nie mozesz sie wylogowac...;s-.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() @UP
KURWA SKOŃCZ Z TYMI EMOTIKONAMI ! Daje się max, 1 na zdanie ! Nie jesteś przez to fajniejszy. A wręcz przeciwnie, zachowujesz się jak neos i Pokemon. A btw. nie zrozumiałeś chyba jego postu. Jemu chodzi o to że ma RS i żeby miał blisko do dp, temple, miejsca z Safe Zonem. Bandity przenieśli dalej, już nie ma ich koło thais. Przed dp nie możesz ?? ^^ Zawsze możesz pod drabinką w kanałach. Pomyśl, możliwości jest dużo. Może być jeszcze zamek w thais.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2009
Lokacja: Żywiec
Imię: Black Corgan
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 98
Skille: 84/81
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Pod thais jest dobre miejsce na skilowanie trzeba odkopac dziore kilofem, tam gdzie jest battle axe quest (malo kto wie o tym quescie a jak juz wiedza to tam nie chodza).
Ja tam zawsze skilowalem - tam sa 4 raty wiec mozesz tam z kims skilowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Oo z tymi ratami to wygląda mi na dobre miejsce..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2009
|
![]() wieza niedaleko ab jak sie nie myle to "suntower" jest tam pz (bo tam sie blessa kupuje) no i 4 wilki na shielding
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
KURWA SKOŃCZ Z TYMI EMOTIKONAMI ! Daje się max, 1 na zdanie ! Nie jesteś przez to fajniejszy. A wręcz przeciwnie, zachowujesz się jak neos i Pokemon. A btw. nie zrozumiałeś chyba jego postu. Jemu chodzi o to że ma RS i żeby miał blisko do dp, temple, miejsca z Safe Zonem. Bandity przenieśli dalej, już nie ma ich koło thais. Przed dp nie możesz ?? ^^ Zawsze możesz pod drabinką w kanałach. Pomyśl, możliwości jest dużo. Może być jeszcze zamek w thais. zal mi ciebie napraawde noobie..... pod dp hhhahahhh wes zal.. ja jak pekowalem i mialem rs i pod dp stalem to zawsze dedali mnie a tym bardziej monka bedom... pomysl troche nie szkodzi to seriooo... ;s;s;-.- sam pokemonem jestes!!! ;//// |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() no te raty nawet i mi pasują, a co do suntower to odpada - bo skilują u mnie na servie przy niej prawie 24/7 ;/ Może ktoś jeszcze zna jakieś fajniutkie - dalekie od noop-ków miejsce?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2009
Lokacja: ŁDZ - Capital of DNB
Profesja: Royal Paladin
|
![]() szczerze powiem tak jak ktoś zna to i tak się nie podzieli , bo wtedy to miejsce będzie bardziej uczęszczane
![]() Poszukaj sam , jak to mówią "szukajcie a znajdziecie" ![]() Powodzenia |
![]() |
![]() |