|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2009
Lokacja: ŁDZ - Capital of DNB
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Witam wszystkich serdecznie w moim temacie. Od pewnego czasu obserwuję dział na forum pt. "Inne" i widzę , że bardzo często Userów forum.tibia.pl spotykają najrozmaitsze błędy. Zakładają oni tematy , w których proszą innych o pomoc w rozwiązaniu kłopotów. Z czasem pojawiają się coraz to nowsze tematy , a stare idą w zapomnienie i znikają na kolejnych stronach forum. Jednak problemy pozostają nadal te same. Nowi użytkownicy naszego forum nie zawsze potrafią poprawnie korzystać z systemu wyszukiwania przez co otrzymane rezultaty nie satysfakcjonują ich. Zakładają nowe tematy , poruszają i wałkują w kółko te same problemy. Zadaniem jakie postawiłem przed sobą było stworzenie tematu zbiorczego, w którym zebrane byłby różne problemy posegregowane na grupy. Do każdego z nich zostaną dołączone odpowiednie linki , mające za zadanie pomóc userowi , bądź przekierować go do odpowiedniego tematu/działu. Temat pozostanie otwarty dla wszystkich posiadających jakieś kłopoty. Osobiście , a także (mam nadzieję) wraz z resztą użytkowników postaramy się pomóc w każdej sprawie. Każdy przejaw łamania regulaminu (w szczególności spamowanie) będzie zgłaszany moderatorowi, także proszę o sensowne i mądre posty. To tyle w ramach słów wstępu , pora przejść do konkretów ![]() Podział problemów : I - Problemy związane z klientem Tibii :
II - Problemy w Tibii :
III - Problemy związane z Internetem :
IV - Pozostałe czyli problemy należące do innej dziedziny. Stary temat zawierający wiele pytań i odpowiedzi serdecznie polecam ! Uważasz , że brakuje jakiegoś ważnego linka ? Nie wstydź się , napisz posta bądź na PW ![]() Pozdrawiam QuestionMan Ostatnio edytowany przez QuestionMan - 10-10-2009 o 14:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() W poradnikach znajdziesz wszystko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Popraw to wszystko plx.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw. To i tak jak napisałem oki co beta wersja ![]() Ostatnio edytowany przez QuestionMan - 09-10-2009 o 17:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ale wyjaśnij mi, co miałeś na myśli pisząc: "Problemy wewnętrzne Tibia".
Kali chcieć żreć. Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Shivek - 09-10-2009 o 19:12. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Imię oczywiście , że można lecz np niektórych nazwisk się nie odmienia.
Do tego zgodnie z zasadami języka polskiego słów pochodzących z innego język nie powinno się odmieniać w języku polskim i powinny one pozostać w swojej oryginale formie czego przykładem jest "Tibia". Jeżeli tak uważasz mogę zmienić ![]() A pisząc "Problemy wewnętrzne Tibia" miałem na myśli kłopoty w grze takie jak pytanie na temat questów etc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Dawaj Łindołsa 7 do I działu.
Cytuj:
Poza tym powinieneś się dostosować do społeczeństwa, które odmienia to słowo.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() poprawki dokonane
![]() ![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Problemy w Tibii, zmień na porady dla początkujących lub cuś.
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Mam problem na wyspie przeznaczenia ponieważ mam przy sobie 8cc a nie mogę przejść na MainLand ponieważ można przenieść tylko 1k. Co moge Zrobić Pomocy. Jestem na Pandorii
|
![]() |