|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() Barbarzyńce na Svargrond, jest też jedna na wyspie z żółwiami, piraty i to chyba tyle na fajniejsze na Twój lvl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mlody Hunter
Profesja: Paladin
Gildia: Holy Army
Świat: Olympa
![]() |
![]() Ewentualnie możesz spróbować w Cyclopolis [Edron] ;P
21:08 Vanquish [122]: Im from the Netherlands 21:08 Mlody Hunter [37]: legal drugs and other things 21:08 Mlody Hunter [37]: ;d 21:08 Vanquish [122]: yeah 21:08 Vanquish [122]: and legal prostitutes |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2009
|
![]() Cyclopolis ;> dla 35 knighta ?? chyba z 80/80 skille bądź full secie...
Zacznijmy od tego że nigdy nie uzyskasz pełnej listy przez ludzi takich jak my więc polecam spojerzenie na tą stronę znajdzie pan tam wszystkie lokalizacje w tibi z opisem występujących tam potworów i czy jest skrzynka pocztowa. Ja podam swoje ulubione : FACC Mintwallin << po kliknięciu więcej informacji. Mapka z skrzynką : ![]() Kopalnie Kazordoon << po kliknięciu więcej informacji. Mapka z skrzynką dostępna z 4 kopalni nie mówie jakich bo nie chce zabierać zabawy ![]() ![]() Shadowthorn << po kliknięciu więcej informacji. Mapka z skrzynką dostępną na -1 ![]() PACC Drefia << po kliknięciu więcej informacji. Mapka ze skrzynką. ![]() Dark Pyramid << po kliknięciu więcej informacji. Mapka ze skrzynką. ![]() Nargor << po kliknięciu więcej informacji. Mapka ze skrzynką. (możesz nie dać se rady jak ci z 3-4 piraty wyskoczą.) ![]() Aha polecam panu Tibia Earth dostępna u nas na stronie i Lokalizacje na wikipedi tu są linki : Tibia.pl-Tibia Earth Tibia-wiki.net życze szczęścia opisałem tylko pare gdzie uznałem ze da sobie pan rade. Oczewiśćie mogłem czegoś zapomnieć w takim wypadku prosił bym innych userów o dodanie. Ostatnio edytowany przez Stelmaaa - 13-10-2009 o 19:20. |
![]() |
![]() |