|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Szczerze mówiąc to troche dziwne stwierdzenie to moje jaka muzyka gdyz na tibi nie ma muzyki chodzi mi o to jaka styl muzyki najczescie j jest sluchany przez raczy ja osobiscie bardzo lubie rock, pop i od nie dawna metal. Nie gardze tez hip-hopem! A wy jakiego rodzaj muzyki sluchacie??
|
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Faxes
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rulers of dark
Świat: Astera
Poziom: 161
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() HIP-HOP 4ever!!!
Może być też Ich troje ![]()
07.05.2006 01:22 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() Z gustami wiekszości uzytkowników forum zapoznasz się w kilku (już istniejących) tematach:
Czego słuchacie Muzyka jaka słuchacie Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Vanessa - 05-01-2005 o 15:08. |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Normalnie slucham rocka, metalu, bluesa ale nie kiedy gram. Przy tibii badz jakiejs innej grze zazwyczaj leci u mnie soundtrack z ostatniego mohikanina, breavehearta, nieśmiertelnego albo świętych z bostonu. Rzeźni słucham tylko przy deathmach'ach w quake III Arena
![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |