|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Ostatnio zauważyłem dziwne miejsce, w którym jeszce nie byłem na
prawo-dół od zamku elevnbane. Jest to dziura z waspami i gdy zejdzie sie 2 poziomy niżej jest pewna wysepka bez mostu. Most jest tylko widoczny kiedy przesunie się dźwignie która jest pod wysepką (musimy być tam wejście od drugiej strony). Czasami tam schodze, ale gdy już zejde jest tylko ta dźwignia. Natomiast dzisiaj po zejściu zauważyłem nieotwartą dziurę. Wcześniej wszędzie kopałem tam kilofem ale nic nie wyszlo. I teraz nie mogę tej dziury otworzyć ani kilofem, ani łopatą. Co jest w tej dziurze i ewentualnie na niższych poziomach? I gdzie jest drugie wejście? Prosze o szybkie odpowiedzi. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Comics
|
![]() Jest to wyjście z Hell Gate w jedną stronę.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() nalezy dodac ze to wyjscie z hg przy uzyciu parceli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
Daj ss'a plx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Ss nie dam bo nie mam serwera, a przyznam szczerze że nie chce mi się nawet te własne konto na tym serwerze robić. Srry ale bedziesz musiał sam jakoś to miejsce znaleźć
![]() Ostatnio edytowany przez Mibal - 05-01-2005 o 19:36. |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Ehhhh....spox
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Master Alucard
|
![]() To jest wyjście z Hell Gate, niewejdziesz tam, można tylko z tamtąd wyjść....
wejście do HellGate jest na 3 poziomie pod depo, musisz mieć klucz kosztujący 5k. do HellGate się niewybieraj jak nieznasz, a już na pewno nie knightem bo sa tam elfy, Giant spidery, skeletony, demon skeletony, ghule, rotwormy......... Pozdro. shinjix
![]() |