|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aath Fanorus
Profesja: Sorcerer
Gildia: (brak)
Świat: Samera
Poziom: 11
Skille: hehe;]
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() No własnie czy knight moze se zarabiac inaczej niz na huncie?? Moze to sie nie wydaje istotne ale popatrzcie. Sorc, Drut SD i UH. Forsy jak lodu. Pallek HMM moze mniej kasy ale zawsze ma cos wiecej. A knight???
Plz odpowiedzcie!! ![]() Z gory thx za odpowiedzi:* Pozdrowka!!! KnIgHcIk RuLeZzZz ! ! ! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Erran Ithu'il (Jarosław)
![]() |
![]() Taaa może założyć burdel i będzie miał kasy jak lodu
![]() A tak na serio... hmmmmm... Wiem, może zarobić na PKowaniu ![]()
![]() |
#3 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
Loota zbieraj najlepszy sposób na robienie kasy ,męczący ale zawsze coś... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Oczywiście ze moze. Jesli jest to dobry rycek (skille, lvl) to niektorzy placa mu za to by im poblokowal jakies potworki (+ udział w potencjalnych zyskach), inni wynajmuja go do protekcji. Moze on zabijac na zlecenie. No ale najlepszym sposobem zarabiania ryckow jest zbieranie złomu.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Erran Ithu'il (Jarosław)
![]() |
![]() No to tak:
Bloker, jak wynegocjujesz zabierasz cały loot Hitman, zabijasz i jeszcze masz coś z zabitego Ochroniarz, też może coś wypaść z zabitego Lootbagi (łazisz po martwych jak nekrofil albo sam zabijasz, polecam minoski) Questy, zawsze coś ciekawego może się znaleźć Turnieje, ale to trzeba się w to bawić, rzadko spotykane Przypadkowe PKowanie, ale szkoda chara Jak masz PACC i nie masz domku możesz komus kupić (głupie sam nie będziesz miał) Złodziejstwo, no comment Żebranie, jak wyżej Kupowanie przedmiotów i sprzedawanie za minimalnie wyższą cene Chyba tyle, jak sobie coś przypomne to napisze.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() N aswiecie pvp knight moze być najemnikiem, tzn. zabijać wyznaczoną przez klienta postać za odpowiednią opłatą, ale to tylko high levele
![]() |
![]() |
![]() |