|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2009
|
![]() Heyka
Mam taki problem, nie grałem w tiibie od 8.1 mam 25 lvl sorca 30 m lvl eq: blue robe , plate legi, all <stare> różdzki i jakieś 10 cc i ponad 15 bp hmmów Chciałbym się spytać co kupić? gdzie expić? jakby coś mam jeszcze 50 lvl knighta to na początku mogę wyczyścić resp. Server nie stety non- pvp. Po 30 lvl chcę kupić pacc i promocje. Byłbym wdzięczny jakbyście mi napisali jak teraz prowadzić postać gdzie expić, gdzie zarabiać i gdzie i od jakiego lvl huncić na paccu i jeszcze jakie runki robić i sprzedawać?? Przeczytałem kilka poradników, tematów, ale nie znalazłem sadysfakcjonującej(dobrze to napisałem?) mnie odpowiedzi. z góry dzięki Ostatnio edytowany przez berki96 - 22-10-2009 o 17:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2009
Lokacja: sk8park
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Marcel The Blessed
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
|
![]() idz na cyclopy,i exp za tam rozgi + flam hur
ew. uzbieraj tym knightem troche kasy kup gfb i idz na jakis duzy resp guardow i bij te guardy z gfb xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2009
|
![]() Dobra dzięki, a byście mogli mi napisać gdzie expic 30 lvl sorcem 34 m lvl
z bohami i podstawowym eq<helmet, arm i shield do mlvl > ? Ostatnio edytowany przez berki96 - 22-10-2009 o 20:08. |
![]() |
![]() |