![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ozyrus
Profesja: Elite Knight
Świat: SecuRa
Poziom: 107
![]() |
![]() Kumpel napisał do mnie ,że szuka blokera na DL hunt to ja szybko kupiłem uh'y no i sami zobaczcie co działo się dalej
![]() http://www.gdynia.mm.pl/~graban/tibi.../drag_lair.rec |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() ****a czemu uzywasz roz***anej tibii GG czy NGG czy jak jej tam
Używaj torchów albo utevo luxów choćby dla tego, żeby inni podczas oglądania filmików widzieli "coś". Oprócz tego przeciętny hunt na DLach I rozwalił mnie twój ded na końcu -.-
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 05-01-2005 o 23:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Lokacja: Ab'Dendriel
![]() |
![]() Wiesz. Fajny filmik. Napewno lepszy jest dl hunt od nekro hunt. Też gram na Secura
![]() Swistak De'Pila druid Ab'Dendriel 12lvl 23mlvl a nie dlugo 24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() 40 lvl na double spawnie ehhhhhhhhhhh.Widac ze nie umiesz DLow blokowac ;p Juz pierwszy sie przezucil -.-.Z takim lvl sie na wieze chodzi ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() W sumie filmik by był "verry good" ale jest "verry bad" ponieważ dednołeś....
Zbędna ta exura, i ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Film fajny ;P Szkoda, ze ded
![]()
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niestety filmik skończony dedem ale nastepne tak się kończyć nie będą...Mam z OF quest ale niestety jest Quest spoiling i go nie dodam ,a szkoda bo bylem z za***istą ekipą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Filmik niezly ale na 40 lvl skile 66/65 i prawie 5 m lvl TO BARDZO CIENKO!!!
Radze ci mocno po skiluj i ostro spal mane do tego 5 m lvl btw. mam kumpla 28 lvl i ma 5 lvl i skile 76/75 zawsze mozesz byc od niego lepszy! radze postaraj sie |
![]() |
![]() |
#9 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Filmik taki sobie, nie używaj chetów bo chooja widać
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() ![]() wieszok Kenny rulez !!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2005
![]() |
![]() Film mi się podobał
![]() ![]() Tak wogule to całkiem fajne miejsce na taki huncik ![]() _________________________________________ Knight -->34 level -> Dan00bia |
![]() |
![]() |