|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: B-Stok, Eternia, Venore :D
![]() |
![]() Elo ! Widzialem duzo tematow w ktorych czlonkowie gildi zamieszczali tam swoje SS... Wiec postanowilem zrobic temat w ktorym bedzie mozna dawac SS z calego servera Eternia No ale zawsze musze zaczac wiec dam troche SS'ow ;]
Me hunt on guards ![]() Witam ![]() ![]() Nawet fajny hit ![]() ![]() No i exp: ![]() Nastepny gryzie ziemie ![]() ![]() Muwie wam kiedys tu wejde: ![]() Fajny hit guard mi podal: ![]() Pozwolilem kolesiowi pobawic sie z guardem: ![]() I jego exp: ![]() Ladny hit co ?? ![]() ![]() A tu juz next guard i moj best hit ![]() ![]() No i tradycyjnie loot: ![]() Zachecam ludzi z servera Eternia zeby zamieszczali tutaj swoje SS Eternia rox ! ![]() ![]() ![]()
•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°Ta t0 '/35T3/\/\ jA•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•° Name: Napalona Nastolatka ![]() Ehh|~Retired~|Lol hacked ;/ New Char: Name: Mefiereq Voc: Paladin Account Status (?): Pacc ![]() World: Eternia ![]() ![]() ![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Conquer plx ! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Random ss z eternii :
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hrhrh Spox ss Nekro ;] Gz Ale ludzie more !! Dawac more SS!! A jak cos to przynajmniej komentowac jak sie podobaja zdjecia i wogule temat
![]()
•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°Ta t0 '/35T3/\/\ jA•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•° Name: Napalona Nastolatka ![]() Ehh|~Retired~|Lol hacked ;/ New Char: Name: Mefiereq Voc: Paladin Account Status (?): Pacc ![]() World: Eternia ![]() ![]() ![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Conquer plx ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Nawet ładne.
P.S. niezłe hity walił ci guard ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Agreed.
wh0 1s t3h 1337? 8 ) ![]() Ta książka opiera się na PRZEŻYCIACH Autora. ![]() TOR (Towarzystwo Ochrony Roślin) [ Pozdrowienia 4 Nekro :>] ![]() Staaaaary adv ![]() Jeszcze starszy. ![]() Fri itans~ plx yeh!/
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2005
|
![]() Ładne ss,sczegónie nekromanta.nawet nie wiedziałem że Eternia to spoko server.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Eternia rox !
@Adaras Gz Ss ;] Ja zaraz dam z takiego small GS hunta ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mialo byc wczoraj ale jakos musialem potrenic ;] Ale dzisiaj ok wstawiam:
Ekipa: Napalona Nastolatka(ja): 21 pal 57 dist Mata Nacis (Gruber =D): 35 royal 75+ dist? Leak Kopia: 31 pal(bloker ![]() ![]() Pierwszy pajaczek ![]() ![]() Tutaj Juz widac ze GS sie przezucil na nas =D: ![]() No i Skutki zapoznego zejscia ![]() ![]() Znow lejemy: ![]() Tutaj Gs na redzie i widac ze wkurzony ![]() ![]() No i podzial expa (lipa mi poszlo =(): ![]() Next spider, i ladny hit na wejscie ![]() ![]() Szybkie (slabe) hity: ![]() Exp(tu juz lepiej mi poszlo): ![]() Next gs, ladny hit w kumpla i lecacy bolt ![]() ![]() I znowu exp ;]: ![]() <smile>: ![]() Malo Gs poszlo bo bloker musial isc, a loot to pare gp ![]() Dodawac wiecej SS !! Nawet komentarze mile widziane ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Centaurek
Profesja: Knight
Poziom: 22
Skille: 53/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() A oto mój skromny jeden screen
![]() ![]()
W trakcie zmian ![]() Ostatnio edytowany przez Centaurek - 08-01-2005 o 11:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: Maripo Headsmasher
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 66
![]() |
![]() A to już wiem kogo mam zabić =]
Val myślałem że pójdziesz ze mną na Blood Herb questa a tu gówno dlatego ide z kumplem. Ubije cie jak cie spotkam ;]]]]] For Nekormanta Te dl'e sa na tej wysokości co gs'y na PoHu tylko bardziej w strone Vanore<za rzeczką> bo niewiem ![]() Maciekns ETERNIA ROX |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles