|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Kraków
Profesja: Paladin
Gildia: White Fist
Świat: Hiberna
![]() |
![]() Troche Sskow ;p
Dawny lvl up ^^ of quest jakiś miesiac temu robiony (ehhh jeszcze miałem rh) Troche Dlkow i dragow dla odmiany: exori w dlka Troche nas duzo jak na 1 draga Mozlone bicie zielonych i czerwonych wysysaczy uhow T shield i e ring w 1 DLu ;s jedyny loot wogole jaki mam z Dlkow Teraz na odmiane troche Hero ;> :twisted: Niema jak knight bijacy z luku do hero ;d teraz juz w swojej ulubionej roli ^^ BK = BR ? Troche guardow teraz: lvl up ;d eXori wem ze slabe ;p to chyba nie wymaga komentarza Axe up ^^ Wreszcie upragniony lvl 50 teraz troche SSow z zycia Zboczonego Emeryta na rooku trap gotowy ;> Pierwsza ofiara ;d Tutaj troche loorowania I znowu Wbrew pozorom loot nie zwraca sie zawsze ;d Shielding adv ^^ ]:-> kolejny gość - zwrócić uwagę na jego nick ^^ I teraz czas na kategorię różne dziwne ssy ^^ Nudzilo mi sie ^^ -> to nie fake z tym kolesiem co mi depta po lozku Bug plx? jakies nieudane exori explorwanie edron orcs caves ;p Zbieg okoliczności?! kolejny objaw nuuudyyy benjamin w koncu dal sie przekonać ;d;d 2 bp bpkow uhow ^^ Gwalt zbiorowy po slubie zgwalcilem czyjas panne mloda ^^ I noworoczne hapi nju Jer!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Megasne EQ , gratz adv jezu ja terz tak chce
P.S wrescie ktos dal wiencej niz 10 ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Knight off Aldora - 06-01-2005 o 14:24. |
![]() |
![]() |
#3 |
Master Alucard
|
![]() Lol
Fajne SSy
![]() |