|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2003
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Gram w tibie od października i moge powiedźeć że już mi sie zaczyna nudzić
![]() Jestem ciekaw czy ktoś podziela moje poglądy ? Cya |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() LoL... hmmm.... mam pytanko... jakie ty masz rzeczy skoro grasz juz tyle czasu?!!?!?!? lol... I co z ciebie za gracz co sie przejmuje 2-3 deadami??!??!?!? <lol>
LoL wejdz na :www.tibia.org , players, amera, Under Reborn i zobacz ile zgonow!! Skoro grasz od pazdziernika to pewnie masz super rzeczy jak cooper shield, chain armor, studded legs, soldierd helmet, m star???? ![]() Sorry ze od razu tak ostro ale jak mozna sie znudzic taka gra?!!?? W nia mozna grac bez konca... Ale jezeli ktos ma taki silny charakter ze sie poddaje po 1 zgonie to juz jego problem ![]() ![]() Pozrdo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() oczywiscie ze moze, chociaz kto raz zaznal przyjemnosci grania w gry online, ten zrezygnuje z tibii raczej na rzecz innej gry online ( albo wtedy kiedy stwierdzi ze granie w ta gre przechodzi w uzaleznienie )
i szczerze mowiac po kazdym deadzie mam chwile zwatpienia ,ale po kilku minutach wracam, zeby nadrobic to, co przez deada stracilem ( ostatnio deada mam praktycznie na kazdym lvl - ach ta ciekawosc... ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2003
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Słowa krytyki jeszcze nikomu nie zaszkodziły
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Heh... Napewno nikt nie lubi tego napisu : You are dead.
Ale co mozna zrobic??? PK byli, sa, beda i nic na to nie poradzimy, chyba ze za kazdy dead przez pk by dawali bany to moze by se to wzieli do serca i przestali pk owac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jest ratunek - zrobic to co ja czyli przeniesc sie na hiberne. Tam nie ma jeszcze pk i noobow, a jak juz beda bo bede za silny na nich i znajda sobie latwiejszy cel. Troche szkoda bylo zostawiac mi Lunaryi mojego sorca, ale tam za duzo pk jest i nigdy nie bede w jakiejs elicie levelow bo mialem 2 miesiace
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
|
![]() Ja ci powiem ze mialem tak samo.Ale chcialem miec wiekszy lvl , chcialem miec lepsze rzeczy poprostu chcialem byc naj naj.......... .Musisz sobie wykazac jakis cel moze zapisz sie do jakiegos klanu co przyjmuja od jakiegos lvlelu duzego i od duzych skili . Wtedy bedziesz gral , bo bedziesz mial po co .
J naszczescie z tego okresu wybrnolem powodzenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Białystok
|
![]() Oczywiscie ze Tibia moze sie znudzic
![]() Ale jak masz przyjaciol to i tak do Tibi wrocisz. To sie nazywa "klimat" tibia ma to cos
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Oxygane, wyrwac z tej gry to napewno sie da (kiedys
![]() Poszukaj na forum, tutaj jest dosyc duzo tematow, postow o tym, ze ktos ma zamiar jush skonczyc z ta gra. Napewno i Tobie sie znudzi, to tylko kwestia czasu.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Od tej gry nie da się odejść. Pewnie odejdziesz na max 3 miechy, a potem wrócisz. Skasowanie postaci tylko odwlecze to co nieuchronne.
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2003
![]() |
![]() a.... jasne ze może sie znudzić ( ja sie na niom nawet((cenzura) ) jak sie nie mam pacc'a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
|
![]() Ja gram w Tibie od maja i wogóle mi się nie nudzi. Najdłuższą przerwę jaką miałem to 2 tygodnie jak byłem na wakacjach.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
![]() |
![]() Siemka!
Wg mnie to Tibia jest gra wciągającą. Gdy zaczynałam grać od lipca to mi się strasznie podobała i chciałam grać bez przerwy (wakacje...) Stwierdzam, że grałam bardzo dużo i wypracowałam sobie 32lvl. To już coś ![]() Ale kiedy miałam duzo nauki w szkole to potrafiłam sobie odmówić Tibii na jakies 2 tygodnie,a zaczynałam znów grac dla rozrywki. Byłam ciekawa co tam w grze nowego itp. Tibie na początku była dla mnie bardzo wciągająca, a teraz gram od czasu od czasu tak po 3 godzinki, nie więcej. I to już nie jest nałóg, ale czysty relaks. Mam postać, bardzo ją lubię i jest spox. To tylko gra, choć bardzo fajna, ale wolę od niej spotkania z przyjaciółmi i moją kochaną rodzinkę, no i oczywiście szkółka.(trzeba się uczyć). Gram w Tibię z umiarem i jest ok!!! I tak polecam każdemu. Real jest lepszy. Tibia to tylko gra! I można grać w nią i mieć czas na naukę. ![]() Dowód, moja średnia na semestr 5.2 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() Najczęściej się odechciewa grać jak powiedział gimli syn glojna po ujawnieniu się napisu YOU ARE DEAD. Ale cóż mi tam się powoli grać już w to nie chce zwłaszcza przez tych szpanerów z PACC. Myslą że są Najlepsi ale cóż świat się dzieli na lepszych i gorszych i tak już zostanie.
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2003
![]() |
![]() bla... bla... bla... te same opinie, te same texty...
1. gram w tibie od stycznia zeszlego roku, a moj dorobek to: - zulus shaka mage 16 lvl sorc - zulus czaka 21 knight - absolutman blake 36 knight - azazel blake 19 druid - samotny strzelec 16 pall a oto dlaczego kazda z profesji jest poprostu beznadziejna: knight - palant, ktory sam na nic wiekszego (a zwlaszcza po updacie) nie zapoluje. caly zywot lazilem na dwarfy i bh, a gdy mialem juz ten upragniony 36 lvl okazazlo sie, ze 1 dead jest strata za duzej ilosci sprzetu, co na dluzsza mete sprowadza knighta do potworow z nizszego szczebla, a to jest poprostu do kitu... palladyn- za duzy lag jak w domu, ale i tak najlepsza profesja, dla ludzi z szybkim laczem. w sumi sam nie walczy, ale maly lag= dead, a to mnie poprostu wpienialo na maxa... :/ mag\druid - niby najciekawsze postacie, ale jak juz narobilem ze 2 bp hmm i szedlem z niewidzialnoscia, to oczywiscie jakis pk na hight lvl musial mnie dorwac. Natomiast na securze , a zwlaszcza po updacie nie mozna nic lepszego bloknac. kazda wyprawa na dwarf guardy konczyla sie YOU ARE DEAD. A zwlaszcza zlurowana banda, to juz totalna porazka... ps: na securze wszystkie fieldy trwaja tylko 10 sek... Ja wszystkie postacie poodawalem, i w tibie nie gram. Tibie jest juz martwa, zwlaszcza dla ludzi z wolnym laczem, teraz gra sie w MU. juz wszystki 4 kafejki, w ktorych byly ekipy tibijskie przezucily sie na MU. to swietna gierka, cos w rodzaju diablo. dla wszystki znudzonych tibia: www.muonline.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Mam pewne pytanie. Szukałem info na ten temat na stronie MU, ale nic nie znalazłem, po za tym że oni chcą twojego adresu (co mogło nasunąć pewne wątpliwości). A mianowicie, czy to MU jest płatne?
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Ja gram od września i w ogóle mi się nie nudzi, a nawet podba mi się coraz bardziej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W grach komputerowych znalazłem najlepszą rozrywkę, w grach MMORPG najlepszy gatunek gier, a w Tibii najlepszą grę MMORPG! ![]() I myślę, że jeśli nikt nie wypuści macro do omijania exhausted, PK nie będą dostawać expa za zabicie, a pan XXX (każdy wie, o kogo chodzi) nie zostanie prezydentem ![]()
![]() |
#20 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Ja gram od 1 Sierpnia mialem 20 lvl moja 5 postacia
![]() w listopadnie ale mi konto z hackowali i miialem do 1 stycznia od 1 grudnia miale mprzerei nie gral i teraz gram na Lunarze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |