Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-01-2004, 01:42   #1
Clayde
Użytkownik Forum

Clayde's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2003

Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
Domyślny Czy Tibia może sie znudzić ??

Gram w tibie od października i moge powiedźeć że już mi sie zaczyna nudzić . Ciągle te same sytłacje, bezsensowne pogróżki, pracujesz na coś cieżko i potem ktos cie zabija i po wszystkim.

Jestem ciekaw czy ktoś podziela moje poglądy ?

Cya
Clayde jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-01-2004, 01:47   #2
Mako
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 12 2003

Mako ma numer GG 2095646
Domyślny

LoL... hmmm.... mam pytanko... jakie ty masz rzeczy skoro grasz juz tyle czasu?!!?!?!? lol... I co z ciebie za gracz co sie przejmuje 2-3 deadami??!??!?!? <lol>
LoL wejdz na :www.tibia.org , players, amera, Under Reborn i zobacz ile zgonow!!
Skoro grasz od pazdziernika to pewnie masz super rzeczy jak cooper shield, chain armor, studded legs, soldierd helmet, m star????

Sorry ze od razu tak ostro ale jak mozna sie znudzic taka gra?!!?? W nia mozna grac bez konca... Ale jezeli ktos ma taki silny charakter ze sie poddaje po 1 zgonie to juz jego problem ja juz troszke gram w TIBIE i podoba mi sie coraz bardziej, a od czasu wprowadzenia czaszek pk so troche rzadsze
Pozrdo...
Mako jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2004, 01:57   #3
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

oczywiscie ze moze, chociaz kto raz zaznal przyjemnosci grania w gry online, ten zrezygnuje z tibii raczej na rzecz innej gry online ( albo wtedy kiedy stwierdzi ze granie w ta gre przechodzi w uzaleznienie )
i szczerze mowiac po kazdym deadzie mam chwile zwatpienia ,ale po kilku minutach wracam, zeby nadrobic to, co przez deada stracilem ( ostatnio deada mam praktycznie na kazdym lvl - ach ta ciekawosc... )
stary 12-01-2004, 01:58   #4
Clayde
Użytkownik Forum

Clayde's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2003

Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
Domyślny

Słowa krytyki jeszcze nikomu nie zaszkodziły Dedemi sie nie przejmuje ale szkoda dla mnie tracić czas w tej grze
Clayde jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2004, 02:28   #5
Mako
Użytkownik Forum

Mako ma numer GG 2095646
Domyślny

Heh... Napewno nikt nie lubi tego napisu : You are dead.
Ale co mozna zrobic??? PK byli, sa, beda i nic na to nie poradzimy, chyba ze za kazdy dead przez pk by dawali bany to moze by se to wzieli do serca i przestali pk owac ale jeszcze takiego czeghos nie ma i watpie zeby powstalo ... Trzeba z tym zyc
Mako jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2004, 02:43   #6
Jedi
Użytkownik Forum

Jedi's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City

Stan: Na emeryturze
Jedi ma numer GG 2163513
Domyślny

Jest ratunek - zrobic to co ja czyli przeniesc sie na hiberne. Tam nie ma jeszcze pk i noobow, a jak juz beda bo bede za silny na nich i znajda sobie latwiejszy cel. Troche szkoda bylo zostawiac mi Lunaryi mojego sorca, ale tam za duzo pk jest i nigdy nie bede w jakiejs elicie levelow bo mialem 2 miesiace przerwy i jest niemozliwe odrobienie tych zaleglosi ex..
stary 12-01-2004, 02:45   #7
Sir_alex
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 01 2004

Domyślny

Ja ci powiem ze mialem tak samo.Ale chcialem miec wiekszy lvl , chcialem miec lepsze rzeczy poprostu chcialem byc naj naj.......... .Musisz sobie wykazac jakis cel moze zapisz sie do jakiegos klanu co przyjmuja od jakiegos lvlelu duzego i od duzych skili . Wtedy bedziesz gral , bo bedziesz mial po co .

J naszczescie z tego okresu wybrnolem
powodzenia
Sir_alex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2004, 03:38   #8
Temi
Użytkownik Forum

Temi's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Białystok

Domyślny

Oczywiscie ze Tibia moze sie znudzic

Ale jak masz przyjaciol to i tak do Tibi wrocisz.
To sie nazywa "klimat" tibia ma to cos
stary 12-01-2004, 06:54   #9
Oxygane
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2003

Stan: Niegrający
Oxygane ma numer GG 4384632
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Clayde
Słowa krytyki jeszcze nikomu nie zaszkodziły Dedemi sie nie przejmuje ale szkoda dla mnie tracić czas w tej grze
Mi też szkoda marnować czasu w tej grze, ale tibia to bagno które wciąga bez końca i nie da sie z tego wyrwać
Oxygane jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2004, 07:52   #10
sesaj
Użytkownik Forum

sesaj's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2003

Domyślny

Oxygane, wyrwac z tej gry to napewno sie da (kiedys ).
Poszukaj na forum, tutaj jest dosyc duzo tematow, postow o tym, ze ktos ma zamiar jush skonczyc z ta gra.
Napewno i Tobie sie znudzi, to tylko kwestia czasu.

I Believe, I Can Fly...

Oldschool's maniacs were, they are and will be 4ever!
sesaj jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2004, 08:42   #11
Ulrek
Użytkownik Forum

Ulrek's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003

Ulrek ma numer GG 2872951
Domyślny

Od tej gry nie da się odejść. Pewnie odejdziesz na max 3 miechy, a potem wrócisz. Skasowanie postaci tylko odwlecze to co nieuchronne.
stary 12-01-2004, 08:55   #12
Szyszek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 10 2003

Szyszek ma numer GG 2186296
Domyślny

a.... jasne ze może sie znudzić ( ja sie na niom nawet((cenzura) ) jak sie nie mam pacc'a.
Szyszek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2004, 10:02   #13
Klecha
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 10 2003

Domyślny

Ja gram w Tibie od maja i wogóle mi się nie nudzi. Najdłuższą przerwę jaką miałem to 2 tygodnie jak byłem na wakacjach.
Klecha jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-01-2004, 08:26   #14
julita
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 10 2003

julita ma numer GG 3129056
Domyślny

Siemka!
Wg mnie to Tibia jest gra wciągającą. Gdy zaczynałam grać od lipca to mi się strasznie podobała i chciałam grać bez przerwy (wakacje...)
Stwierdzam, że grałam bardzo dużo i wypracowałam sobie 32lvl. To już coś
Ale kiedy miałam duzo nauki w szkole to potrafiłam sobie odmówić Tibii na jakies 2 tygodnie,a zaczynałam znów grac dla rozrywki. Byłam ciekawa co tam w grze nowego itp. Tibie na początku była dla mnie bardzo wciągająca, a teraz gram od czasu od czasu tak po 3 godzinki, nie więcej. I to już nie jest nałóg, ale czysty relaks. Mam postać, bardzo ją lubię i jest spox.
To tylko gra, choć bardzo fajna, ale wolę od niej spotkania z przyjaciółmi i moją kochaną rodzinkę, no i oczywiście szkółka.(trzeba się uczyć).
Gram w Tibię z umiarem i jest ok!!!
I tak polecam każdemu. Real jest lepszy. Tibia to tylko gra! I można grać w nią i mieć czas na naukę.
Dowód, moja średnia na semestr 5.2
julita jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-01-2004, 08:41   #15
Bloody_Izual
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2003

Bloody_Izual ma numer GG 6608391
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Mako
Sorry ze od razu tak ostro ale jak mozna sie znudzic taka gra?!!?? W nia mozna grac bez konca... Ale jezeli ktos ma taki silny charakter ze sie poddaje po 1 zgonie to juz jego problem ja juz troszke gram w TIBIE i podoba mi sie coraz bardziej, a od czasu wprowadzenia czaszek pk so troche rzadsze
Pozrdo...
Mi się znudziła i co teraz gram w D2 i próbuje uruchomic UO
Bloody_Izual jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-01-2004, 17:07   #16
redfaction
Użytkownik Forum

redfaction's Avatar

Lokacja: Tychy

Stan: Aktywny Gracz
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
redfaction ma numer GG 4524829
Domyślny

Najczęściej się odechciewa grać jak powiedział gimli syn glojna po ujawnieniu się napisu YOU ARE DEAD. Ale cóż mi tam się powoli grać już w to nie chce zwłaszcza przez tych szpanerów z PACC. Myslą że są Najlepsi ale cóż świat się dzieli na lepszych i gorszych i tak już zostanie.
stary 13-01-2004, 17:48   #17
Master blake
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 12 2003

Master blake ma numer GG 3971309
Domyślny

bla... bla... bla... te same opinie, te same texty...
1. gram w tibie od stycznia zeszlego roku, a moj dorobek to:
- zulus shaka mage 16 lvl sorc
- zulus czaka 21 knight
- absolutman blake 36 knight
- azazel blake 19 druid
- samotny strzelec 16 pall
a oto dlaczego kazda z profesji jest poprostu beznadziejna:

knight - palant, ktory sam na nic wiekszego (a zwlaszcza po updacie) nie zapoluje. caly zywot lazilem na dwarfy i bh, a gdy mialem juz ten upragniony 36 lvl okazazlo sie, ze 1 dead jest strata za duzej ilosci sprzetu, co na dluzsza mete sprowadza knighta do potworow z nizszego szczebla, a to jest poprostu do kitu...

palladyn- za duzy lag jak w domu, ale i tak najlepsza profesja, dla ludzi z szybkim laczem. w sumi sam nie walczy, ale maly lag= dead, a to mnie poprostu wpienialo na maxa... :/

mag\druid - niby najciekawsze postacie, ale jak juz narobilem ze 2 bp hmm i szedlem z niewidzialnoscia, to oczywiscie jakis pk na hight lvl musial mnie dorwac. Natomiast na securze , a zwlaszcza po updacie nie mozna nic lepszego bloknac. kazda wyprawa na dwarf guardy konczyla sie YOU ARE DEAD.
A zwlaszcza zlurowana banda, to juz totalna porazka...

ps: na securze wszystkie fieldy trwaja tylko 10 sek...

Ja wszystkie postacie poodawalem, i w tibie nie gram. Tibie jest juz martwa, zwlaszcza dla ludzi z wolnym laczem, teraz gra sie w MU. juz wszystki 4 kafejki, w ktorych byly ekipy tibijskie przezucily sie na MU. to swietna gierka, cos w rodzaju diablo.

dla wszystki znudzonych tibia: www.muonline.com
Master blake jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-01-2004, 21:54   #18
Ulrek
Użytkownik Forum

Ulrek's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003

Ulrek ma numer GG 2872951
Domyślny

Mam pewne pytanie. Szukałem info na ten temat na stronie MU, ale nic nie znalazłem, po za tym że oni chcą twojego adresu (co mogło nasunąć pewne wątpliwości). A mianowicie, czy to MU jest płatne?
stary 14-01-2004, 11:28   #19
Owoc
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 10 2003

Domyślny

Ja gram od września i w ogóle mi się nie nudzi, a nawet podba mi się coraz bardziej szkoda tylko że te treningi są takie nudne, ostatnio trenuję nawet do 4h dziennie (!) i momentami szlag mnie trafia no ale zaniedbałem trening na lvl <20 i takie są skutki za to cała reszta jest cool zwłaszcza jak kupi się PACC

W grach komputerowych znalazłem najlepszą rozrywkę, w grach MMORPG najlepszy gatunek gier, a w Tibii najlepszą grę MMORPG!

I myślę, że jeśli nikt nie wypuści macro do omijania exhausted, PK nie będą dostawać expa za zabicie, a pan XXX (każdy wie, o kogo chodzi) nie zostanie prezydentem - nadal będę grał w Tibię.

Teraz już nie gram w Tibię. UT2004/GW!
Owoc jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2004, 14:06   #20
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Ja gram od 1 Sierpnia mialem 20 lvl moja 5 postacia
w listopadnie ale mi konto z hackowali i miialem do 1 stycznia od 1 grudnia miale mprzerei nie gral i teraz gram na Lunarze I mi sie nie nudzi ta gra chociarz duuzo razy ginolem
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania