|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2009
|
![]() Witam mój problem polega na tym że gdy robiłem ten qust miałem ten pierścionek to poszedłem do tej elenory i tam pisałem jej zgodnie z wszystkim co było na stronie ale na końcu zamiast 3x yes napisałem 2x yes i bye dała mi jaką kase i gdy chce wykonywać dalej ide do Charlotty pisze hi to odpisuje mi cos tam ale gdy pisze errand juz mi nie chce odpisać i nie mam pojęcia jak to zrobić
![]() Prosze o szybką POMOC!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Próbowałem ale to nie działa pierścionek mam... :S
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2009
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
|
![]() Też miałem coś takiego.
Podejdź do NPC od pierścionka, i powiedz : hi, ring.. Ona powinna ci wtedy podziękować za wykonanie misji. Potem powiedz "mission" lub hi "Charlotta".
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2007
Lokacja: a huj ci do tego
Stan: Niegrający
Imię: huj ci na imie
Profesja: Royal Paladin
Gildia: a huj ci do tego
Świat: a huj ci w dupe
Poziom: big
Skille: hoho
Poziom mag.: ..
|
![]() wiem co ci pomorze
-zrokuj chara do rookgardu -odinstaluj tibie -rozwal kolejno: monitor, myszkę, klawiaturę, głośniki, jednostkę centralna i drukarkę (jak nie masz to kup) - koniecznie w tej kolejności! -wyjdź na dwór i zdemoluj kilka samochodów -walnij głową w ścianę (mocno, b. mocno!) -i na koniec się powieś i oto skończyły się wszystkie twoje problemy! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() jak napisze hi ring i później charlotta do elenory bo mission sie nie da bo nie odpisuje to ona mi cos o ojsu swoim odpisuje ale jak ide do charlotty to napisze jej wszysko zgodnie tym co na stronie a ona mi nie odpisuje elenore mi tak odpisała jak napisałem charlotta:
Eleonore: My father calls her an old hag who gives people strange ideas. But she did nothing to undermine his authority and is Help ME PLAX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |