|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam jedno, ale za to duże pytania jaka jest najlepsza profa? Wiem, że w sumie nie ma jednoznacznej odpowiedzi ale proszę o odpowiedź
![]() Nie będę kupował pacca to jakaś postać odpada?? PVP też mnie nie interesuje to też jakąś postać wyklucza?? Będę chciał tylko spokojnie sobie expić ![]() Myśle, że zajdę trochę wysoko, wcześniej grałem w tibie i grałem Drudem i Magiem, ale nie wiem czy to postaci są takie dobre, mimo tego, że wiele osób ich wybiera. (Odpowiadać możecie też na GG:2813087) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2009
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
|
![]() Bez pacca i pvp? Nawet nie zaczynaj grać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Imię: Lora Sisso
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 39
Poziom mag.: 4
|
![]() Bez pacca i bez PvP to chyba najlepiej knight
![]() postacie magiczne wymagaja zdecydwanie pacca, ewentualnie mozesz grac jeszcze pallem ![]() Ale jezeli chcialbys bic ze spearow to nie wiem czy urzadza Cie co chwila ogłaszanie że chciałbyś kupić royalki bo tylko paccowcy mają do nich dostęp ze sklepu ;p Więc zostaje albo Knight ![]() albo Pall ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2009
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: candia
Poziom: 29
Skille: 71/72
Poziom mag.: 5
|
![]() OMG bez pacca nie wbijesz więcej niż 100 lvl (jedynie knightem do 100) bo sorcem i drutem to max 60 bez pacca potem exp jest na tyle monotonny i daremny ze odechciewa ci sie grać , nie kupujesz pacca - nie graj (proste) po co sie meczyć odpal sobie need for speeda albo cabal i bedziesz miał z głowy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() Jak już ktoś napisał, że jak chcesz grać bez PvP i PACC'a to nie graj w ogóle.
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2009
|
![]() A ostatecznie palkiem, bo knightem się zanudzisz.
![]() |
![]() |