|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sevanczyk ^^
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Isara
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() prosiłbym ludzi, którzy grali na obu typach wymienionych w temacie serverow, o recenzjie - czy różnica jest az tak odczuwalna? Mam na mysli stabilnosc serwerów / lagi , a nie podział społeczny.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2009
|
![]() Lagi są odczuwalne na amerykańskich, częste lagi, kicki i freezy. Ale gdy masz szybkiego dobrego neta to możesz sobie grać na amerykańskich. Ale wg. mnie to lepsze niemieckie,więcej polaków a noobów tyle samo.
Mój temat ze zdjęciami Mój lepszy temat ze zdjęciami ![]() ![]() ~Eless Ciekawostka od Eless'a:Napisz na kalkulatorze (ręcznym nie w kompie) liczbę 55373 i obróć go o 180stopni i przeczytaj przeczytaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2009
Lokacja: Sverige
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Z racji samej odleglosci jest roznica okolo 100ms co przy tibi duzego znaczenia nie bedzie mialo jesli uda ci sie osiagnac ping mniejszy od 200
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Mam łącze 512 kb/sec, grałem na amerykańskim serwerze przed sprzedaniem postaci - bez problemu, nawet kicków i lagów mnie niż na niemieckich.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Blondynka
|
![]() Swego czasu grałam na amerykańskim i nie miałam jakichś większych problemów z lagami czy kickami. Jedynie na multimedii grać się nie dało, lecz to chyba jest normalne.
Nie widziałam także różnicy pomiędzy mym serwerem a niemieckim, na który od czasu do czasu się logowałam.
![]() |
![]() |
#6 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() gralem 2 lata na niemieckim i 4 na usa szczerze? zadnej roznicy , nie wiem skad sie biora te porowniania . . .
@DOWN haah xd moj blad xD mysli sie o czyms innym a pisze co innego xd
Autor tego posta otrzymał pochwałę " Choc droga jest bez konca , pozornie bez znaczenia , mniemam ze mam powody by drogi swej nie zmieniac... " ![]() Ostatnio edytowany przez ..::QRAS::.. - 19-11-2009 o 19:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
-------------------- Zawsze grałem na amerykańskich serwach i nie byłem zawiedziony. Na niemieckich są niezauważalne różniece, chyba że ma się słaby net.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: Środa Śląska-Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lolux Lelthamasa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Remains
Świat: Jamera
Poziom: 91
Skille: ---
Poziom mag.: 18
|
![]() oj ja mam bardzo duza roznice,na usa freezy co jakis czas a na niemieckim nic