|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2009
|
![]() http://uploadhyper.com/file/15126/44kina.cam.html
44 knight na manualu ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda że bez happy endu :/
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() film uswiadamia ludzia ktora mysla ze jestesmy noobami i ze zabijanie boterow to jest nic
![]() jakie sa efekty zabicia kogos normalnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() jeśli nie umie się wybierać targetów, to takie są efektety. Po tym filmie widzę, że jednak jesteście tymi noobami bo zamiast uciekać, to lecicie w sam środek. Ogarnijcie się. My jak idziemy na akcje to wiemy co robimy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za szybko to sie dzialo , ja jak mialbym 300 many to bym ogarnol tego msa , ale mialem zbyt malo many dalem utamo zostalo mi 70 many i mnie dobil
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Beuehue... i wy mówicie, że jesteście pro.
Po 1. To był botter, przez pierwsze kilka minut dalej miał włączone waypointy dlatego tak biegał w kółko. Po 2. Pewnie ten kina to był bot cash maker tego msa. Skąd to wiem? Bo leczył się nieraz na 50hp... pewnie biegł na mcu msem. Po 3. Gdy był na tych slimach wystarczyło sumnać dsy, złożył by się już tam. Po 4. On miał niecały bp potów :< Po 5. Kogo to obchodzi, że miałeś mało many? Po 6. Nagrajcie filmik jak ubijacie 50 ms/ed, a nie ciągle same boty. Boty, też umiem ubijać. Dwa pierwsze 29 sorciem. 55 kina ![]() 50 kina ![]() 27 druid + 22 druid 48kina ![]() Mam jeszcze chyba z 10 takich ssów. Ubijanie botów to żaden wyczyn. Uwierzcie ;] I nie pierd***, że na "hardcore" pvp jest inaczej bo po mnie tak samo wpadały i to dużo wyższe lvle... @down Mówię tylko by się tak nie podniecali tym, że ubijają boty xd Ostatnio edytowany przez caveki - 20-11-2009 o 12:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Lokacja: Harrogate ;<
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kalarepa Szczymryj
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: `¬
Świat: Danubia
Poziom: 60
![]() |
![]() Bylo trzeba pierw go trapnac , ale wazne ze padl ;<. Caveki uspokoj chormony xD haha !!.Oni przynajmniej cos wiecej robia niz tylko napinka w stylu "ja bym was ogarnol xxx levelem","my to codziennie full sety lotamy ..i..".
![]() 21:19 Shadow of Czarkoo [140]: ja przez tibie nie zdalem 20:07 Seliazer [48]: za 100k daje darmowe pacce! okazja! 14:02 Najarany Kotlet [8]: masz plate leginsy? ![]() Ostatnio edytowany przez Zaupin - 20-11-2009 o 10:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420