|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Rumia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Witam. Chcę odzyskać postać.
Nie mam r-keya, nie pamiętam hasła ani e-mail'a....na postać wchodziłem ostatnio półtora roku temu... zasadnicze pytanie; kupuję przez Tibia.com r-key'a i podaje im w formularzu adres korespondencyjny na który mają wysłać mi list...ale! ale ! nie pamiętam co wpisałem w miejsce "Register Account" i to się nie pokrywa raczej z realiami....Tibia.com wyśle mi inteligentnie list na podany adres przy wymagany przy zapłacie czy na ten w "Register Account" ? pytam się Tu bo wiem że firma Drom nie prosi o adres, więc tam oczywistym jest fakt wysłania listu na adres "Register Account" |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Mógłbyś sobie wyrobić wtedy nowego recka do każdej postaci! I długo byś się nią nie nacieszył bo takich chętnych byłoby więcej... ![]() List z confirmation key ZAWSZE nie ważne czy to kupiony u mnie czy bezpośrednio na tibia.com, ZAWSZE przychodzi na dane podane na tibia.com przy rejestracji! Po to właśnie są te wszystkie prośby tam o podawanie prawdziwych danych. Jeśli podałeś tam fałszywe dane - nie odzyskasz postaci nigdy. Chyba, że sobie hasło albo maila przypomnisz... |
|
![]() |