|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2009
|
![]() Witam wszystkich.
To pytanie męczy mnie już chciałbym posłuchać waszych opinii. Mam paladina 62 level skile z pal armor 89/73 15 magic oraz druid 53 level z 50 magicem bez itemów. Level mi nie robi roznicy bo w chwile druidem pala dogonie. I teraz właśnie nie wiem normalnie kim grać druid stabile hity (duże) lecz cos czuje to waste a paladin z takimi skilami to juz sobie najs radzi lecz taka nudna troche gra. Prosił bym was o odpowiedzi co uważacie za lepsze. Zawsze te postacie będą miały paca. Trochę noboskie pytanie ale jak się ma 2 nie najgorsze postacie zawsze tak jest ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Bierz co lubisz ;x , ja bym wziął palla <3.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() Druid na FACC to porażka- PACC: rewelacja.
Palek-mała różnica. Sam wybieraj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo dziękuje za tak szybkie odpowiedzi, chyba zdecyduję sie na druida bo kumpel ma 50 najta skile 80/79 wiec powinno się miodzio razem expic co o tym sadzicie? Proszę o dalsze odpowiedzi zwiazane z grą z najtem oraz solo style palem i drutem na dalszych levelach.
Edit: mam pytanie w drucie lepiej nosić na dragi demonke czy mind controla 2 do magica? Ostatnio edytowany przez wisniawisz - 21-12-2009 o 16:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2009
Stan: Aktywny Gracz
Imię: King of Spear
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 183
|
![]() lepiej spellbooka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok a tak w ogóle druidowi przyda się demonka, bo będę miał mind controla czy mogę ją sprzedać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2009
|
![]() powiedziales ze "palkiem troche nudno".. tibia jest zajebista bo każdy lubi co innego- ty graj druidem i nie poddawaj sie jak braknie kasy.. na niektórych serwerach 10k to jakies 90 groszy więc zamów se w razie czego 100k i jedziesz dalej.. a demonke zostaw zajebiscie lekka i dobra dla druida
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2008
Lokacja: Bełchatów rox
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Menelaos Mage
Profesja: Elder Druid
Gildia: Tengu
Świat: Różnie bywa =)
Poziom: 130
Poziom mag.: 99
|
![]() Kup premium na druta i oraj
![]() ![]()
21:53 Azar Trayon [11]: Powinni kurwa siedziec 24 na dobe w CipSofcie i banowac na bierzaco |
![]() |
![]() |