|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2009
Lokacja: Staszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Azirag Alus
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 19
Skille: słabe
|
![]() Witam i proszę o pomoc. Problem wygląda mniej więcej tak. Wchodzę do tibii i wpisuje passy, a tu mi wyskakuje błąd, że złe Account Number I Password. Wszystko wpisuje dobrze Z nie zamienilo sie na Y, bez Capslocka. Na głównej stronie tibii wszystko chodzi passy przyjumje. Co się stało?? PROSZE O POMOC!! :/
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Są 3 rozwiązania:
- masz ściągnięta starszą wersje tibii - świat na którym grasz jest offline - dobrze wpisujesz pasy na stronce tibi a w tibi źle Aby to rozwiązać: - przeinstaluj tibie - zmień na wszelki wypadek password - wpisuj powoli pasy |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Tibia - 8.54,
passy wpisuje powoli i dokladnie zaczekaj sprobuje zmienic passy, gdzie sprawdzicczy serv jest off czy on? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() twój serwer jest online, czekaj pomyśle i ci odpowiem zachwile
@edit masz ściągnięte jakieś mapy do tibi, ewentualnie boty??? podawałeś pasy kolegą???? jakiś twoj qmpel który gra też w tibie miał dostęp do twojego komputera????(chodzi mi o to czy na nim siedział) ściągałeś coś związane z tibią z innych stron niż www.tibia.com ???(mów prawde..jakbyś nie chciał tutaj odpowiadać to odpowiadaj na priv..jeżeli coś z wyżej wymienionych rzeczy robiłeś to odpowiedz) Ostatnio edytowany przez Thal - 28-12-2009 o 19:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() nic z tych rzeczy nie miało zdarzenia.
--- wyrqo dodał 1 minut i 24 sekund później --- DZieki juz pomoglo haslo, ktore przyszlo na maila bylo zle dzieki pomogliscie mi bardzo . Thx ![]() Ostatnio edytowany przez wyrqo - 28-12-2009 o 19:41. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() looz xd
![]() |
![]() |
![]() |