|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2008
|
![]() Mam nastepujacy problem, robiac pierwsza misje explorer society quest, oddajac family brooch , nie mialem capa chyba na dwarven pickaxe i nei dostalem tego, ani w bp ani nigdzie.. :| teraz nie moge oddac pickaxe do Uzgoda. pisze mi ze nie mam tego itemu, a jak robie po raz drugi questa, to juz ze skrzynki nie moge wziac family brooch, co teraz? blagam pomocy.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() Bump Bump Bump BUmp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2009
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jaza Bijac
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: 69
Świat: Berylia
Poziom: 24
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Jezus OMFG -,- Jest tez cos takiego jak game-chat. Pickaxe mozna znalesc na kopach niedaleko kazo, wiec nie placz tylko zepnij zwieracze, idz po pickaxe i oddaj wyslannikowi explorer~.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzia kotek <3 jestes wielki
![]() --- Yauria dodał 14 minut i 56 sekund później --- no i dupa, szukam szukam i szukam i nic.. przebieglem juz cala kope i nie ma tego, dasz screena gdzie znajduje sie ten pitolony dwarven pickaxe? Ostatnio edytowany przez Yauria - 20-01-2010 o 12:19. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2008
Lokacja: -unknow-
Profesja: Paladin
|
![]() to jest ta kopalnia co ma korytarz równolegle do kazzo, na mapce powinno być widać na średnim zbliżeniu kazzo, idziesz korytarzem do końca, do dziury i poszukaj w tunelach
|
![]() |
![]() |