|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2010
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak zmienisz tapete to ci pomogę
@down pokaż screena z zmienioną tapetą
![]() Ostatnio edytowany przez adrianislaw - 24-01-2010 o 20:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() @Up
Okej zmieniona pomóż proszę |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Stan: Niegrający
|
![]() Takie okno nic konkretnego nie mówi, daj "więcej informacji" choć niczego przydatnego bym się nie spodziewał
![]() Jakie wymagania w ogóle ma Tibia? DirectX / OpenGL, może jakiś framework? @EDIT Może instalka uszkodzona. @EDIT KOLEJNY (Nie)dobrze widzieć, że ludzie w przyszłości używają WinXP ![]() Ostatnio edytowany przez Vanitas - 24-01-2010 o 19:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2009
|
![]() Przeinstaluj tibie i ten programik co to do niej używasz (a najlepiej go wywal
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Usunołem elf bota 8.54 i przeinstalowałem tibie i nadal taki błąd jest ;/
kurdee |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() Cytuj:
![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmmm... według mnie powinieneś poszukać tibii z innych źródeł (jeśli niechodzi ci ta z tibia.com) na wrzuta.pl repidshare megaupload i wiele innych. jeśli to niepodziała jest to wina:
1.wirusa (przeskanuj komputer) 2.zepsuty system czyli formatowanie dysku i windows instalowany od nowa. 3.tibia niekompatybilizuje (chyba dobrze to napisałem xD) się z na. kartą graficzną. czytaj po polskiemu: masz złą jakąś część komputera a dokładniej poprostu coś z twojego sprzętu niepasuje pod tibie.
... Siódma rano bot dzwoni jakiś h** mnie goni ![]() ![]() ...Pomagał będę graczą banował tych co skaczą.Tutor na mnie czeka GM nie narzeka. Tę grę kocham kumpli wszystkich siocham!... Jeśli zamierzasz spamować kliknij tutaj http://www.13k.pl/-/sugestia.php http://www.dont.click.it.tp/ NIE KLIKAJ W TO !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
[REAKCJA EMOCJONALNA] Cytuj:
Zamiast pierdoły pisać lepiej byś przeczytał posty ludzi, którzy chcą Ci pomóc. Pytałem o Directx i o to, czy masz zainstalowane frameworki, oraz o szczegóły raportu i nawet nie zadałeś sobie trudu, żeby mnie nimi uraczyć. Mnie to bardziej przypomina prowokacje trolla, niż prawdziwą prośbę o pomoc. [/REAKCJA EMOCJONALNA] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie ja naprawdę proszę o pomoc ale nie wiem o co Ci chodzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() DirectX
NET Framework Nie wiem czy framework jest konieczny do działania Tibii. "Aby zobaczyć, co zawiera raport o błędach Kliknij tutaj." |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() No i takie coś
AppName: tibia***** AppVer: 8.5.4.0 ModName: tibia***** ModVer: 8.5.4.0 Offset: 00002ad0 ![]() Ostatnio edytowany przez Matiqs - 24-01-2010 o 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Nikt się jeszcze nie doczepił, że autor używa bota? Ja bym nie udzielał pomocy komuś, kto zacznie botować jak tylko uruchomi grę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() jak masz ip changera z niepewnego zrodla, cracka do elfbota z niepewnego zrodla to nie dziw sie ze tibia wywala sie zaraz po wlaczeniu.
Net framework nie jest potrzebny do grania w tibie. Zrob formata kompa, i przed zainstalowaniem wirusow odpal tibie. Gwarantuje ze bedzie dzialac. I do tych ktorzy chca sie czepic tego ze ma formatowac a nie przeskanowac kompa... robie to na zlosc za glupote.
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() Jeśli ktoś dokładnie wszystko wytłumaczy (bo niewiem o co wam chodzi) dostanie kase i itemki albo na Neranie,Elysi,Thori
Albo na huntera.pl |
![]() |
![]() |