![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
|
![]() Witam
![]() Magic Sorcer Shield ![]() & Kitchen Knife ![]() Maybe you comment ?
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Mam morze niedaleko ! ;P
|
![]() Ta zbroja wygląda jak wazon na kwiatki mojej babci ! Identyczny ! (I taki jak na wazon niekształtny...)
A ten nożyk Powiedziałabym , że zaczarowany ... Ech, wykapana różdżka . (Albo papieros z cygarnicą, nie ma co ) Popracuj jeszcze trochę i może coś kiedyś Ci porządnego wyjdzie ... Powodzenia ![]() Edit : jejku, jak na pierwsze grafiki to nie powinnam tak krytykować.. No ale nic innego nie wymyślę . Sorry... Popracuj ! ![]()
Ostatnio edytowany przez Wild Dragon - 09-01-2005 o 17:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Nożyk fajny ale taki, jakby to rzec nie do tibii. A tarcza, no cóż, taka jak kolega wyżej napisał-WAZON
![]() Zapraszam do moich tematów:"Moje itemki do tibii" oraz "X-man? Nie, to moja próba sił w potworkach"(patrzecie zawsze na końcu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Magic Sorcerer Shield :
nie przypomina shielda. Jak to Wildy ujela. Troche wazon. ![]() Kitchen Knife: na dlugie ten noz, gdyz zaczyna mi przypominac rozdzke lub jakas palke. Nie pasuje do tibii raczej Powodzenia ![]()
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP UP{Wiem że kijowo ten shield wyszedł :/ a teraz w Paincie robię tarcze jak ktoś widział trylogię Władca Pierścieni to może się domyslić żże robię nowego potworka do tibi "Nazgula" i robię tarczę rohimmirów.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Topór Gimliego:
![]() A tu już Storm Guardians z Warhammera 40k mojego taty ![]() Tu moja ulubiona maszyna Tytan bodajże 5000 pkt ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() A ja za to mam do Ciebie pytanie po co komu te twoje rysunki??? Na razie to ten pierwszy tak jak wiecej osób zauważyło przypomina wazon a ja bym powiedziała magic wazon a ten drugi rysunek to magic nóż kuchenny ![]() |
|
![]() |
![]() |