|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() A ja mam takie pytanie, nie chciałem już nowego tematu zakładać. Przeczytałem różne wypowiedzi w różnych tematach, ale chciałbym się dowiedzieć o:
- przeczytałem, że fighty są tutaj tylko pomiędzy gildiami, - czy to jest tak, że wystarczy być w gildii i można już atakować innego z gildii? Chyba nie o to chodzi. - a więc jak można w skrócie ale dość jasno określić co to jest za ten nowy świat optional. W tibie nie grałem z 2 lata i tylko chciałbym się coś dowiedzieć na temat tego świata typu Optional ![]() I jeszcze mam takie pytanie. Słowo blocked na stronie tibi.com to znaczy że to serwer jest jak na razie tylko dla osób z premium? I czy wyjdą jakoś nowe światy w najbliższym czasie, pvp? Proszę o odpowiedź ![]() pzdr z góry dzięki Ostatnio edytowany przez KJ87 - 01-03-2010 o 22:06. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Czy ktoś mógłby odpowiedzieć na moje pytania?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Prosze Pana a więc tak
1. Tak 2. Nie. Jedna gildia musi wypowiedzieć wojne drugiej 3. non-pvp 4. TO znaczy, że nie można tam już przenościć postaci
![]() |
![]() |