|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2010
Lokacja: W Domu...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drager Shin
Profesja: Knight
Gildia: Elitarna Grupa
Świat: Harmonia
Poziom: 63
Skille: ...
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Witam
![]() Mam mały problem ,a mianowicie mam EK 63lvl i srednio na wieży minosów(Darashia) spkojnie dawałem radę nie tracąc przy tym hp i waląc dobre hity(Mino Archera brałem zawsze za hitem ,mino maga prawie zawsze oraz mino guarda ,a mino też zawsze za hitem) ,brałem na klatę z 2 archery i 2 minoguardy i nic mnie nie waliły a solówka z guardem wyglądała jak z ratem(W ogóle mnie nie walił ,a teraz potrafi walnąć dobry hit). W poniedziałek ostatni raz wszedłem ,potem w czwartek po 3 dniach przerwy jak się okazało na wieży zaczęły mnie jechać masakryczne gdzie traciłem nawet po 5 potów na wybicie respa ,a wczesniej nie traciłem a ni jednego ,dodatkowo moje hity się strasznie zmniejszyły. Moje pytanie jest O co Chodzi ,dlaczego tak się stało ,że moja postać co najmniej 2 krotnie stała się słabsza? Z góry dziękuje za odpowiedz i pzodrawiam ![]() Ostatnio edytowany przez ChomikHamtaro - 05-02-2010 o 15:55. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2009
Profesja: Elite Knight
Poziom: 188
|
![]() stary współczuje ci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2010
Lokacja: W Domu...
Imię: Drager Shin
Profesja: Knight
Gildia: Elitarna Grupa
Świat: Harmonia
Poziom: 63
Skille: ...
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Dla mnie to żenada mieć taką sytuacje ,gdzie normalnei widać ,że moja siłą się zmniejszyła. Widzę różnicę ,ponieważ przegrałem tym charem 1 miech
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2009
Lokacja: Białystok
Imię: Ciocia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Raz Dwa Trzy
Świat: Berylia
|
![]() rzeczywiście to jest masakryczne, tracić 5 potów na wybicie całego respa !
Boszzzz przecież to straszne ! l lepiej zrób sobie sorca wtedy nie będziesz tracił ani jednego pota...
Seereek aka Leeawe ----->http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=225194 15:06 Gengla [35]: czemu nie dziala komenda !pacc ?? przeciez mam 1 cc |
![]() |
![]() |