|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Siemka, da się jakoś sprawdzić ile ma się blessów, poza klikaniem na ceremonial ankh? Jeżeli tak,to jak?
Drugie pytanie, czy mogę kliknąć na trade na to ankh i wtedy mi pokaże jakie blessy mam, czy muszę mieć to przy sobie? Bo PoI nie zrobiłem i długo nie zrobię, a wątpi by ktoś pożyczył... Jeszcze jedno, jak kupiłem blessy 2 lata temu to mi przepadły przez te update? A może da się sprawdzić czy ma się danego blessa u NPC który go sprzedaje? Czy normalnie weźmie mi kasę i da blessa, chodź go mam? Trzecie pytanko, czy to prawda że blessy działają teraz jak aol (+jak normalne blessy), przez co ten stał się zbędny? Ostatnio edytowany przez Matello - 09-02-2010 o 13:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
![]() Nie, nie możesz kliknąć na trade. Nie, nie przepadły. Tak, blessy działają jak AOL, przez co są droższe na wyższych poziomach. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli jak już wykupię wszystkie 5 blessów, mogę nie nosić aola? A co się stanie jak padnę mając 5 blessów z aolem, stracę go?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2010
|
![]() Tak, jak masz wykupione wszystkie 5 blessów (4 facc + 1 pacc), to nie trzeba już nosić aol'a.
Ostatnio edytowany przez Shiney - 09-02-2010 o 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki wam.
|