|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gandalf Blakc
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Monarch
Świat: Lunara
Poziom: 55
Skille: 82/67
Poziom mag.: 16
|
![]() Wszystkim Nowym a tagrze starym Graczom Radze nie wchodzic do Jaskini pod Fibula na lunarze jakas gilbiia Fragnatiss (jakies Frakasy ) okupuja ja wlasnie. Jesli wejdziesz na nia nie placac jakiemus typkowi to cie zabija
![]() ![]() ![]() I prosze kogos aby jesli moze zglosil to to G-Masterow zeby zrobili z tym pozadek !!! JA byc slaba z Angielski i Niemiecki wiec ja sie nie dogadac z nimi Wasza Droga Kochna Mila Dzielna Ładna Madra Urocza Przemila Sexowna Silna a zarazem cudowna Gandulfunia =P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() hehe
![]()
![]() |
#3 |
Buuuuu
|
![]() Dobre
![]() Slyszalem o okupacjach cyklopolis, wysp dla PAC, Thais, AB, Carlin, ale co highg lvl robia na Fibuli? Pewnie potrzebuja beholder shield-ow do ozdoby guild house ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2003
![]() |
![]() Ale moim zdaniem to jest nie ferr trenuje na fibuli od zeszlego lutego zeszlego roku i fajniebylo
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gandalf Blakc
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Monarch
Świat: Lunara
Poziom: 55
Skille: 82/67
Poziom mag.: 16
|
![]() Jesli Chcecie się czegoś wiecej dowiedzieć To zapraszam na Ten link Do Tematu Moje kolegi Plastusia.
http://members.lycos.co.uk/baronkaldrick/viewtopic.php?t=249 Znajduje sie tam Rozmowa Z jednym z czlakow tej gildii DarkSpawn :czar: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Pomysł zapłaty za Fibule nie jestr wcale nowy...a myślicie że z czego słynie gildia Mercaneries na Antice
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() o fibuli nic niewiem ...ale o senji na eterni wiem co nieco...
kupilem z kumplem domek..... poslismy zrobic senja questa ,chodzimy se a tam nagle pk team wyskakuje chce nas zabic...ja zwialem do domku jeden kumpel padl a drugi zwial do carlin po Sd ..Gdy kumpel wrucil z sd zabilismy jedengo a drugi zwial ...5 min puzniej przybiegl red pysk 53 royal pall....powiedzial ze jak niezapalcimy 10k to mam problem....powiadomilem o tym kumpla ktury se pogadal i nam uratowal skure {THX} .Kilka godzin puzniej te typy zrobil senja trap {oprucz tego co polegl }{senja trap...zastawienie portu na senji ze niemozan uciec ani wrucic do carlin } oczywiscie nieposzlo im to bez problemu poniewaz z kumpel postanowilem bronic senji ....i poslismy ich zabic ....gdy przyslij jeden polak ubil dwuch a 3 uciekl.... lecz po chwili wrucil wiec przeszedlem do ataku dostal kilka razy po 50 uzrzyl 4 exury vity i niestety zwial zmieniajac wyspy {koniec kasy } ....ale nieoddam senji mam tam dom i gildie wiec bede jej bronic |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
![]() |
![]() Dobrze by było zebrać drużynę i ich wymordować.
Najlepiej zmówić się w kilka gildii. Albo im się odechce albo ich zrookujemy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
![]() |
![]() Ale oczywiście ja osobiście się w to nie mieszam.
![]() |
![]() |
![]() |