|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2008
|
![]() Witam. Nie widziałem gdzie umieścić ten post więc umieściłem go tutaj. Jak coś proszę admina, moda o przeniesienie go do właściwego działu.
Byłem 2 miesiące poza granicami miasta i nie miałem dostępu do internetu. Jak się okazało, po przyjeździe, moje Tibijskie konto na którym znajdował się Knight został shackowany. R-key zgubiony, ponieważ postać ma już sporo ponad 2 lata. Ponieważ "haker" zmienił e-maila nie mogłem nic zrobić. Ostatnio przyszedł mi list z CipSoft'u... ![]() Czy jak wpisze to co tam pisze, to pojawi się mój e-mail ? Czy może nie klikać w to i zignorować? Czy może przyjdzie wszystko hakerowi jak to kliknę? Proszę o pomoc... Z góry dziękuje ! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() To mi wygląda na wysłany rec-key. Pierwszy raz widzę ten dokument szczerze mówiąc.
Dziwna sprawa, bo kosztuje to parę euro. Ciekawe kto za to zapłacił. Możesz dzięki temu odzyskać dostęp do konta, zmieniając sobie maila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Myślisz że warto spróbować ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Źle mnie zrozumiałeś, ale ok ok. Dobra, potem napisze co i jak
![]() --- Stecush123 dodał 7 minut i 10 sekund później --- Po wpisaniu wszystkiego itp dostałem nowego r-keya. Jakiś dobroczynny dawca pieniędzy się skusił, albo ktoś popełnił błąd. Dzięki za pomoc. Ostatnio edytowany przez Stecush123 - 10-03-2010 o 19:18. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2010
|
![]() Rybzor to dziecko, które nie ma pojęcia o tej grze a zgrywa filozofa. Nawet jak nie ma nic do powiedzenia to i tak daje tu swoje wypociny.
Tak, to jest REC dzięki któremu odzyskasz konto. Na tibii.com wybierasz opcje ACCOUNT LOST Wybierasz ostatnią opcję czyli zmiana maila poprzez recover key. Wpisujesz nowy e-mail i tam przyjdą Ci zmienione hasła. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() to nie jest REC. To jest kod do wyrobienia nowego Reckeya. I dzieki niemu odzyskasz konto. Pewnie hacker chcial zagarnac konto dla siebie, i zamowil nowego recka zanim dane na koncie sie przestawily na niego. Odzyskaj konto, pozmieniaj wszystko co sie da, i ciesz sie bezpiecznym kontem)
![]() |
#8 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |