|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Zaznaczam, że spory ze mnie newbie
![]() Ale mam pewien problem.. Mianowicie - grałam około godziny 18, wszystko było w porządku, nagle wyświetla mi się komunikat o tym, że wykryli u mnie nielegalny program i, jeśli nie usunę siebie z "Blacklist on Tibia.com", zbanują mi konto. Próbowałam się niedawno zalogować, jednak "Account name or password is not correct"... Co to ma być? :/ Ostatnio edytowany przez Starry-eyed - 08-04-2010 o 20:09. |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No kurcze, czy to srsly tak trudno odróżnic "komunikaty" (które w tibii jesli już są, to na czerwono) od zwykłego PW?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 03 2008
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Abartos
Profesja: Knight
Gildia: Green Soliders
Świat: Secura
|
![]() Jest w tym przynajmniej jeden plus, że drugim razem nie dasz się tak oszukać
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() Uzyj opcji "Lost Account"
Jesli dokonalas rejestracji swojego konta to masz RecKey. Uzyj go i odzyskasz swoja postac. Ewentualnie moze uda ci sie odzyskac nawet bez RecKeya, ale nie wiem jak to teraz wyglada. Uzyj lost account i podązaj za wskazowkami.