|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Włączam dzisiaj rano Tibię.
Wpisuję log, acc, enter .... "incorrect password ...." To ja jeszcze raz ... i jeszcze raz ... i nic... No to na Tbia.com i też nie mogę się zalogować No to lost account ... biorę hasło Zalogowałem się na tibia.com, patrzę a tam: Last login at 14.01.2004 22:30 (a ja skończyłem grać około 22:15) no to już wiedziałem co jest .... Wszedłem na tibię, pusty staff, puste depo ... A do tego jeszcze frajer chciał mi całe konto gwizdnąć bo już była zmiana maila ... No i tak: poszło ~70 k w stuffie, 20 k w depo + 7 bp uhów i 7 hmmów + jakieś śmiotki w depo Już chciałem skasować konto ale pomyślałem że może koledze uhmaker się przyda ... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Widzisz, nie zawsze układa się po naszej mysli. Raz przegrywamy, raz wygrywamy. I to od nas zależy czy z płaczem i bólem uciekniemy, czy z dumą i odwagą będziemy dalej dąrzyć do celu. Wiem, hack to najgorsza rzecz jaka mogła się stać, sam brzydze się ludzkim gównem które się na czymś takim bogaci. Masz 2 opcje: graj dalej na tym świecie, z tą postacią ze startem zerowym (no na 100% qmple CI pomogą
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() No z rookowaniem to jest fajnie, gdybym miał zakładać postać, o której by teraz mówiono na wszystkich forach, to najpierw chciałbym aby była zrookowana a potem wszystko od początku tak fajniej. Na Eterni Loppus był dobrym druidem, zrookowali go, ale gra dalej, teraz jako mag.. chociaż na tym lvl miał dużo przyjaciół, i jeszcze inne dobre chary przecież miał
![]() Co do tematu: Cieszyć to na pewno nie, ale płakać też nie!! |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2003
|
![]() No coz moze ja tu sie troche wypowiem moze to nie takie straszne co bylo ale coz expie sobie na amazonkach 2k do 27 lvlu i coz pk dobra trudno sie mowi mlvl w dol i znowu 20k expa expie dalej ide z qmplem na orc land(znaczy sie przed) niezauwazony hunter nawet nie zdazylem exury vity uzyc coz lvl w dol i 1 mlvl w tym samym dniu. Na drugi dzien ide przed orc land i eh zerk za 125 hit dead w sumie 70k expa w dupe 3 mlvle i 1 skil coz ale w sumie za kazdym razem odrazu wchodzilem i gralem dalej 2 tygodnie expowania jak nie wiecej ale sam sie zdziwilem ze tak dobrze to przyjalem wogole nie zdenerowawany poprostu wchodze i odrabiam exp z equipu tez duzo nie stracilem moze to nie jest takie straszne ale no nie wolno sie poddawac trzeba grac dalej powoli podrobisz straty. A ja wzielem 5 bp blan(k)tow 8) i mam zamiar siedziec na rotach do 28-29 lvlu i wychodzic tylko by kupowac blan(k)ty i sprzedawac runy
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Nie chce Cie dołowac po stracie kasy i itemów, ale obawiam sie ze to nie on jest frajerem. Ten komentarz jest tylko po to by Ci uswiadomic ze uzyles nieodpowiadniego okreslenia. Szczerze wspolczuje Twoich strat, ale nie olewaj fajnej gry z takiego powodu. Sam mialem kiedys taka sytuacje. Zawsze mozna sie odbic - koledzy pomoga.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
#6 | ||
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
- uzywalem tibiigg? mc? czy jakiegos shitu i mnie hackneli? A gucio ... sam zastanawiam sie w jaki sposób mnie zhacknął ... bardziej by pasowało słowo "dupek" (przepraszam za takie wyrażanie się) żeby uwydatnić jego beszczelność ... ponieważ oczywiste było że dostanę się na konto i będe widział że (on) chce zmienić maila |
||
![]() |
![]() |
#7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
BTW - wcale nie sugeruje ze uzywales 'nielegalnego' softu.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Nieobecny.
|
![]() IMHO zarzucenie gry teraz to glupota. Wiesz czemu?
1. nie straciłeś postaci, masz dalej niezle statsy, ciągnij postać dalej, jako UHmaker tylko sie zmarnuje. 2. Tak jak juz ktoś wspomniał, kumple na pewno Ci pomogą. 3. Jeśli opuścisz tą grę teraz to gwarantuję ci że potem bedziesz mieć wyrzuty sumienia...... Jakbyś jednak chciał grać, ale na innym serwie, to zapraszam na Secure ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
![]() |
![]() Nie wiem kto to ... mam tylko maila ... ale to z resztą nieważne...
Trzeba zawsze znajdować plusy.... i ja swój znalazłem W końcu mam okazję do skończenia z Tibią ... i chyba serio z niej skorzystam. Chara juz oddałem na uhmakerstwo koledze (na zawsze), na razie sie jeszcze bawie w rook-mastera ![]() Czasem sobie wpadnę na forum powspominać dobre czasy ... choć z resztą czy dobre? już mi się nudziło dutostwo ... nic ciekawego ... tym bardziej po update |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Masz maila?? Możesz go dopisać do wielu subskrypcji i niech ma za swoje
#11 |
Guest
|
![]() Serdecznie współczuje, ale decyzja należy tylko do ciebie, i gdzie by w sumie nie patrzeć zawsze będzie dobra, nawet czy skończysz z grą, czy nie... każda z tych stron ma plusy
|
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Tibiagg user??
na 100% bo tak bez przyczyny sie raczej nieda sie shakowac konta. wiec? warto bylo?
#13 | ||
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Gdzie mnie potrzebujesz?
Stan: Na emeryturze
Świat: Titania
![]() |
![]() A jak modek napisze już temat to nie ma: "Przyklejony temat"?
lol. Jest taki dział: "Zostałeś schakowany? Zostaw po sobie ślad". Sorki, że to robie, ale tak postępujecie ze wszystkimi. Pozdro
#16 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Tylko prawie 2 lata temu p.l. nie był modkiem i nie było takiego przyklejonego tematu. Wszystko było inne, łącznie z forum -.-