|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Lubaczów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Czy wy też macie ten problem? Podczas, gdy Tibia jest włączona, procesor jest obciążony na 100%. Sprawdzałem u kolegi, który ma kilka razy lepszy sprzęt i sytuacja była identyczna - 100% przeciążenia procka. Przez Tibie przymula komputer. Może ktoś znalazł na to sposób i czy macie również ten problem?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() To co ze tyle wcina, ale wlacz winampa, przegladarke i jakas gre i wswzystko dziala idealnie, przynajmniej u mnie. To 100% to fikcja, ja gram w tibie slucham radia internetowego i pocinam w nfsa gdy trenie i smiga az milo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() to zwykła fikcj nic więcej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Options->Graphics->Advanced->Adjust Frame Limit (zmniejsz to np. o połowe i sprawdź wynik)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() znam to....wszystkoco chcialem wlaczyc kiedy gralem w tibie uruchamilo sie z minute...nie ebde zmienial tego licznika bo se dokupilem ramu (mam teraz 640) i wszytko chodzi good nawet ze 100 procent procesora...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: Maripo Headsmasher
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 66
![]() |
![]() Mam procka 1,5
Ramu 500 coś ![]() A pisze że zużycie 100% a ja sobie śmigam na forum słucham muzyczki i czesto nagrywam płytke albo sobie gram xD I nic się niedzieje xD WIEC WYSZTKO GRA JAK TA LALA XD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |