|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Wszyscy popełniamy błędy.W tibi równierz sie nam to zdarza
W tym temacie możecie napisać o waszych najwiekszych błędach,czego mogło by niebyć itp.;p ps.Neechce takich komentarzy jak;niepotrzebny temat,poco pisać o takich bzdurach?
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() Kolejny temat z niekończońcej sie serii "Ilu z was..", "KTo z was..." Powinni za to bany dawać albo chciaż kasować takie temaciki
Żeby niebyło że tylko krytykuje Zaczołem w nią grać a teraz nie chce przestać oraz blokowanie draga na 10 lvl ze skilami 15/15 bez zbroi ale to były tylko jaja postacią kumla |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() Czas ponabijać posty!
![]() ![]() Największy błąd? To że wogóle zacząłem w nią grać... ![]() Uzależnienie...ale jakie przyjemne.... |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() hmmm najwiekszy to chyba ze ukradłem 98 elitowi lootbaga ja mialem wtedy 21 knighta a teraz ma 1
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2005
|
![]() Idiotyczny temat. Zamiast pytac, napisz cos wlasnego...
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() ok napisze
![]() Sprzedałem Clerical mace za 100gp
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() małem 4:
1. kupiłem longsworda w thais za 200gp 2. na rooku wszedłem do mino hella (ciekawe co tam jest...) 3. dałem party z nieznajomym (niech żyje PK !) 4. wlazłem do HellGate (co to za teleport ??) |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Dałem party z obcymi gostkami, którzy mieli afk zabijać no i kiedy zkumałem, że do trapa ide to już za późno było...:/
|
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Venore
![]() |
![]() Mój największy błąd (raczej pomyłka
![]() ![]() ![]() ![]()
#11 |
Guest
|
![]() co chciales zdzalac tym tematem ??:> Mi sie wydaje ze statystyki.Temat do kasacj??:>
|
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Mialem w swoim zyciu 2 bledy(niestety)
a) Mialem sie zamienic parecem Tower Shileda za 13k ![]() ![]() oczywiscie oddalem towera a kasy nima b) Bronilem sie GFB przed 1 pk (jego 2 postac 56 knight) Ostatnio edytowany przez Musashi - 13-01-2005 o 16:22. |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Mója największa głupota:
Chciałem zabrać Dsma zpred nosa kumplowi, którego nie lubię ![]() ![]() Mój najwiekszy błąd: Zacząłem grać w tibię, a w tibi? Nie przypominam sobie błędów, no może to, że wyrzuciłem w jednym dniu(z pośpiechu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Ja pitolę, ludzie czy Wam już to $!#*@ nędzy żadne tematy nie odpowiadają? Forum jest po to, żeby się wypowiedzieć na różne tematy, jak jesteście tacy za***i*** doskonali to załóżcie własne forum i spie****** mi stąd!
Sorry za agresję ale na prawdę mnie już cholera bierze jak widze w co drugim temacie biadolenie dzieci, że temat jest nie potrzebny. Ciekawi mnie jakie tematy według Was są potrzebne?? On Topic: Moim największym błędem było chyba nie przeczytanie listu przy dziurze z Dwarf Guardami, poskutkowało to śmiercią od jakiegoś dumnego 106 Royal'a (z 'JUSTICE' Leauge of Julera :/) ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Według mnie każdy temat jest dobry bo wkońcu to jest forum ! A NIE KLUB SNOBÓW , moimi największymi błędemami były: łaziłem se po pohu z 8 lvlem jak byłem n00bem zobaczyłem GSA mysle se hmm to jakaś mainlandzka odmiana poisona podłaże ze studded setem na dupie patrze 1 hit i napis "" You are dead ""
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
![]() |
![]() Gdy byłem jeszcze nOObem kupiłem p-set za 2k
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() największy błąd to, to że poszedłem na Mino Guarda z 8 lvl i nevbie byłem wiec Loot też miałem ciekawy ^.^
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() To teraz ja:
Koles chcial kupic blue robe ( mialem wtedy 9 lvl palka, a blue robe bylo z 23 master sorca wczesniejszego ) to poszedlem sprzedac, ale koles nie chcial za nią kasy tylko 20 bp uh mi da za B.R. ( no to ja szybko statkiem bo 20 bp uh to niezla okazja ) juz jestem obok niego w dp i biore trade, on nic, po pewnym czasie mowi ze mu tyle bp sie w trade nie zmiesci ( jeszce przed update to było, nie wiem ile teraz można zmiescic) i mówi mi zebym dał mu B.R. a on mi da wszystkie uhy... ( mialem zaufanie bo to byl 39 master sorcek ) dałem mu B.R a on uhów nie dał ( B.R. kosztowało wtedy jakies 40k ) W****iony na mase byłem ale zmienilem serva i gram od poczatku ![]() Ostatnio edytowany przez Qrczaq - 15-01-2005 o 11:39. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() jak zaczynalem grac to zaufalem jakiemus typowi i wyslalem mu pierwszy dragon hammera i kasy juz nie zobaczylem ;] stare czasy ;] teraz juz sie nie dam nabrac
![]()
20:32 You lose 274 hitpoints due to an attack by a demon rabbit. |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sample This Academy
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
![]() |
![]() no to teraz ja..temat w sumie niejest zly..nawet ciekawy.. bo zawsze mozna sie posmiac z czyichs bledow, lub wyciagnac jakies wnioski.
1. Kiedy wyszedlem na main ... poszedklem do venore. ide sobie na dol..dolna brama tak jak sie na d lair idzie ..wchodze po parcelach patrze skorpion to go bije, ale ze bolalo mocno no to zwiewam..deldem ..i tak 3 razy po cialo lazilem i tyle samo razy ginolem ![]() 2. gralem palkiem (na poh) nie baczac na lagi ![]() 3. Zaczolem grac knigjhtem i zrobilem nim 53 lv [teraz gram palkiem nowym 29 dopiero ) 4 sprzedalem demon shiolda za skulstafa i 600 gp [mialo byc 6 crystali] 5. szedlem na edron na afk..i huntery postanowily mnie zatrzymac:> 6. grajac druidem na 20 lv ..zlazilem na pochu do tej dziury gdzie sa cyklopy archery guardy minomag.. zamaist wlaczyc niewidke i rozwalic zchodzilem gfb wchodzilem pod koniec dostalem mocne kombo (wszytko bylo na red- a ja ded ![]() Wiecej mi sie nie chce przypominac bo te najglupsze juz wymienilem... aaaa i jeszcze kilkaktrotne proby kupienia paca za gp ![]() |
![]() |