|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2009
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Witajcie forumowicze.Pisze do was z prośbą o podanie propozycji expowisk dla mojego chara - 41 Royal Paladin skille 78/62 11mlvl mam pacca.Pisze tutaj bo już nie mam pomysłu gdzie moge dobrze poexpić
Ostatnio edytowany przez Creesh - 01-05-2010 o 21:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2009
|
![]() Yalahar:
-Smoczyska -Necro (?) -Nie wiem, jak pall sobie radzi z djinnami, ale to baardzo kasodajne miejsce (exp taki sobie) -Zmutowane szity Ankrahmun: -Jakiś tomb (np. stone -3) -Smoczyska ![]() Jak dobijesz 55 (power bolty) to możesz się załapać z kimś na hydry.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Zrob sobie dostep do Okolnir i exp na poziomie 0 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Jak jesteśmy przy yala:
-zombie -mutated humany -piraty -foreign (sobie biegasz po mino, elfach, zwykłym poziomie) -cyclopy, nie wiem czy to mistrock czy fenrock była -możesz na crypt shamblerach co są na południe od zombie, ale tam chyba słabo było -ostrożnie na bog riderach, ale z tego co pamiętam to na tym lvl za bardzo się nie zwracało Liberty bay: -culty, uważaj jak za pianinem -nargor, to będzie też raj dla Ciebie Edron: -cyclopolis -hero cave, od hunterów do single hero którego ropujesz/necro (na zmianę) -wyverny edron, ale je zazwyczaj po drodze zabijałem, na tym lvl zakładaj na nich dwarven ringa Darashia: -możesz po necro i vamp hellu, możesz po tym pentagramie, moja uwaga jest taka, że weź sobie bowa i jakieś flaming arrowy na ghosty ![]() Svargrond: -barbariany, który obóz będzie wolny -helheim, opłaca się ice island aż do tej misji robić Ankrahmun: -tarpid tomb -3/za tp -stone tomb za tp -scaraby z nudów -tiquanda, ten półwysep z lizardami + jakieś słonie itd Cormaya -dwarfy Pewnie sobie o wielu expowiskach zapomniałem, dragów nie wymieniałem bo ich nie lubię ;P No i to jest dla huncenia solo, jakbyś miał co lepszą ekipę to możesz sobie na behe czy coś latać, a jak solo to nie ma za co ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2009
![]() |
![]() Dzieki za wszystkie odpowiedzi.
Testowałem większość tych i jest lipa xd Możecie podać inne propozycje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
Lokacja: Poznań~
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Diamond Army
Świat: Candia
Poziom: 120
Skille: 100/83
Poziom mag.: 20
|
![]() Nie spodziewaj się, że 40 paladynem będziesz miał dziesiątki expowisk, na których będziesz miał setki k/h w expie i kasie. Podali ci prawie wszystkie fajne miejscówki, nie wybrzydzaj tyle...
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2010
|
![]() Osobiście borykałem się z tym samym problemem i z całego serca polecam cyclopolis -1,-2,-3(wejście na invisble na poziom -3). Sam tak przesiedziałem nieomal do 60 levela mając 60-70 k/h(full stamina) na non-pvp(wiem, że to niedużo ale już mnie szlag trafiał ilekorć każdy respawn zapchany). Oczywiście dragi lepsze tylko dorwij się sam do pustego respawnu u mnie to będziesz masterem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: Konin
Imię: Walens
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Alone Ones