|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam
Jestem nowym użytkownikiem forum i z góry przepraszam jeśli to nie ten dział. Otóż, po hacku miałem długą przerwę od Tibii. Od wakacji mam dużo wolnego czasu i wróciłem na starą postać. Po tygodniu robienia loot bagu na zamku obok ab'dendriel uzbierałem takie eq: dh, golden legs, dsm, dragon lance, boh. Z takim eq zamierzam zacząć skillowanie, ponieważ moje skille mnie nie zadowalają. Moje skille to: 71/69. Prosiłbym o poradę, do jakich skillów powinienem trenować, oraz na czym to robić, myślę, że slimy będą odpowiednie, ale czy skillować z nimi z takim eq, czy też jakimś innym, np. słabszym? Będę bardzo wdzięczny za pomoc. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Odświeżam,
czy można skillować na slimach knightem z skillami 71/69 z eq: dh,dsm,boh,gl,mms? Czy shield nie będzię rusł za wolno? |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2010
|
![]() Nikt nie odpisuje bo pewnie temat powtarza się już któryś tam raz z kolei. Poczytaj kolego trochę, google wszystko Ci powie ;-) Z tego co ja wiem, eq nie ma nic do rzeczy. Możesz skillować nawet na full secie, ważne tylko żebyś zadawał potworkowi co jakiś czas blood hita.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() EQ przy skillowaniu jest ważne, od niego zależy waste!
![]() |