|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Lokacja: Świętochłowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aquipo
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 24
Skille: 60/55
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Witam. Mam problem z tibia.com. Kiedy zaloguje sie na moje konto na stronie,i chce zmienic nick (dostalem namelocka), wylogowuje mnie z konta. Tak samo jesli chce np napisac na forum tibii.com, musze sie zalogowac, i gdy klikam new topic, ponownie pojawia sie panel logowania. Nie moge nic zrobic na moim koncie, zmienic hasla,maila,zronic postaci bo za kazdym razem musze wpisywac passy na nowo. Gdy to robie, znowu jestem zalogowany, lecz nadal nie moge nic zrobic. Po kilku probach, konto blokuje sie na 30 minut, ale o dziwo do gry moge sie zalogowac(na inna postac ofc). Nie wiem co robic, a chce grac moja postacia
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Lokacja: Świętochłowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aquipo
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 24
Skille: 60/55
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @up: juz nie raz próbowalem, ale to nic nie daje, dowiedzialem sie tez ze taki sam problem wystepowal podczas test servera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2009
|
![]() Jak czyszczenie ciasteczek nie pomaga to je zjedz moze pomoze
![]() A tak serio to widzialem z 2 tygodnie temu tez podobny temat ze typek nie mogl pisac na forum i cos tam jeszcze i tam byla odpowiedz poszukaj to znajdziesz moze :d |
![]() |
![]() |