Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-07-2010, 16:06   #1
Shevaja
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 03 2009

Domyślny Poważny problem

Witam. Mieszkam za granicą ( piszę o tym, bo nie wiem czy to ma znaczenie ) i mam poważny problem z zarówno stroną jak i klientem Tibii.

W dniu dzisiejszym polskiego czasu normalnie grałem w Tibię i korzystałem z oficjalnej strony tej gry. Przed save serverem niemieckich serwerów strona już nie działała ( wyświetla się komunikat, że nie może nawiązać połączenia z serwerem ), a jeśli chodzi o samą grę to wklepuję numer konta i hasło i wyskakuje mi jak zawsze lista postaci, ale jak chcę się zalogować na którąkolwiek z nich wyświetla mi się taki komunikat:

Cannot connect to the game server.

Error: Connection timed out. (10060)

Od momentu kiedy po raz ostatni przed SS grałem i chodziłem po stronach minęła może godzina. W tym czasie nikt nie korzystał z komputera, a ja nic nie zmieniałem w ustawieniach ani komputera ani klienta Tibii, ale nawet wtedy działałaby chociaż strona.

Dodam tylko, że mam internet. Wszystkie inne strony chodzą mi normalnie. Wygląda to tak, jakbym miał zablokowaną możliwość wchodzenia na tę konkretną stronę i grania w tą grę. To jest chyba coś związanego z proxy chyba albo ustawieniami internetowymi. Tka jak wspomniałem wcześniej nic nie przestawiałem, więc nie wiem jak się to wszystko "zepsuło". Jeśli ktoś wie co mam zrobić, to proszę o pomoc.
Shevaja jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania