|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Stargard
![]() |
![]() Tak więc, dzisiaj wybrałem się z kolegą na orcland.
Ekipa: Podpalacz trawnikiow (Ja) Knight lvl 35 skille 70/70 Ballador the Bright Pall lvl 67 skille 84/61 Będę komentował tylko niektóre ss'y bo nie chce mi się komentować wszystkich ![]() Oto ss'y: Tutaj widzicie jak wkraczamy do Orc Fortress. ![]() ![]() ![]() Jak narazie jest dosyć spokojnie ![]() ![]() Moje pierwsze starcie z Liderem ![]() ![]() ![]() Zerk tak się przestraszył że się posikał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj miałem laga i gdyby nie kolega to bym zaliczył deda. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dwa lidery naraz ![]() ![]() Jednego zabiłem to reszta się przerzuciła na kolege ![]() ![]() I ostatni ss jak wychodzimi z orclandu ![]() No i to już koniec tego małego hunta...loot może skromny ale później poszliśmy jescze na guardy i troche kasy się uzbierało ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: B-Stok, Eternia, Venore :D
![]() |
![]() Doprawdy smieszne Ss ;D. Ty blokujesz i udezasz, majac jednoreczna bron i full def
![]() ![]() ![]()
•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°Ta t0 '/35T3/\/\ jA•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•° Name: Napalona Nastolatka ![]() Ehh|~Retired~|Lol hacked ;/ New Char: Name: Mefiereq Voc: Paladin Account Status (?): Pacc ![]() World: Eternia ![]() ![]() ![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Conquer plx ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 52
Skille: 77/77
Poziom mag.: 5
|
![]() jak mówił przedmówca, walenie w nie na full defie było głupie... ale sski spoko, loot doopny niestety....
Tibiomaniacy! Pomóżcie wygrać konkurs jednemu z Nas!!! Wejdźcie w link i kliknijcie "lubię to" pod zdjęciem! To trwa ok. 5 sekund, a może dać komuś dużo szczęścia! ![]() http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() spoxik ssy tylko rzeczywscie blok z full defem glupie troszke..
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() A mi sie ssy podobaly
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Chodzież...
Imię: Prince Xall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 119
Skille: 100/80+
Poziom mag.: 21
|
![]() sski mi sie podobaja ale na twoim miejscu poprosil bym gma lub consulera o zmiane nicku " podpalacz trawnikow " na cos rozsadniejszego
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Stargard
![]() |
![]() No prosiłem ale te ****e ciągle mówią że mój nick jest zgodny z zasadami tibii, bo określa osobę (chłop czy kobieta).
|
![]() |
![]() |