|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Nomw oczywiście że nei w backapcku
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() zrob sobie questa na blessy.
Za male pieniadze zrobisz blessy i nawet jak zginiesz nic ci nie spadnie
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2009
Imię: Czarujaca Lola
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 50
Poziom mag.: 40
|
![]() Zależy jak dobry jesteś w Tibie.
Jeśli padasz dwa razy dziennie na trollach i ratach, to poczekaj. Jeśli deda zaliczasz raz na ruski rok, śmigaj w najlepszym eq na jaki ciebie stać. @up Wg mnie blessy to na tym lvlu strata pieniędzy. Jeśli ich potrzebuje, to znaczy, że jest cienki i ginie z byle mobem (częsta strata kasy). A jeśli nie ginie, po co mu blessy? Ostatnio edytowany przez Czarujaca_Lola - 12-08-2010 o 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 11x
Poziom mag.: 6x
![]() |
![]() @up:
Powiedzmy,że jak teraz kupi za marne pieniądze,to potem nie będzie musiał kupić za większe na np. 100lvl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Będzie, ale za ochronę takich itemków na 100 lvl trzeba płacić, kupić blessy, przecież takich przedmiotów nigdzie nie znajdziecie, one lecą z ferumbrasa.
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() na tym lvl jest quest ktory kosztuje 2k i dostaje sie blessy. Wiec nie wiem jaki to wydatek.