|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2010
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dzuber Magic
Profesja: Knight
Świat: Olympa
|
![]() Mam problem z tibia sciagam klienta 8.60 skompresowany(bo normlanego klienta 8.61 po siagnieciu nie zainstaluje gdyz wyskakuje mi blad win 32) daje zeby mi sie updatopwalo i na samym koncu wyskakuje mi blad critical graphic error. Potrzebuje skompresowana tibie 8.61 wiecie moze gdzie mogl bym ja dostac??
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2010
Stan: Niegrający
|
![]()
Ostatnio edytowany przez Vanitas - 04-09-2010 o 12:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2010
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dzuber Magic
Profesja: Knight
Świat: Olympa
|
![]() ten błąd to wlasnie to ze wyskakuje mi ze nie jest prawidłową aplikacją win 32
mam windows xp --- Dzuber dodał 3 minut i 7 sekund później --- tak że jak ściagam tibie to żeby mi sie zainstalowało w takim folderze z ikonką norlmanego folderu tylko że na ikonce jest jeszcez taki jakby zamek rozsuwający się żeby pisało we właściwościach typ pliku : Folder skompresowany (zip) Ostatnio edytowany przez Dzuber - 04-09-2010 o 12:33. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2010
Stan: Niegrający
|
![]() Z polskimi znakami lepiej, teraz zacznij stosować zdania pojedyncze.
Ponadto takie opisy mi nie pomogą, nie używam Windowsa. Dziwne jest to, że udało Ci się zainstalować wersję 8.60 a z 8.61 jest problem. Być może wystąpił jakiś błąd podczas pobierania? |
![]() |
![]() |