|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2004
|
![]() Dzisiaj wybralem sie na BK niestety loota za wiele nei bylo, bo steel helemt, 2x two handed 300gp i brassy.
To juz 2 albo i 3 Bk ![]() Lec belciku lec, ![]() CZekamy na next ![]() Maly adv ![]() Tu bk na wykonczeniu ![]() I jescze jeden ![]() I maly Sd ![]() I jeszcze jeden i jeszcze dwa ![]() Ostatnio edytowany przez Fast'sesef - 15-01-2005 o 20:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Venore
|
![]() Bardzo Fajnie dawaj więcej
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2004
|
![]() gzgzgzgzgzgzgzgzgzgzgz i jeszczw raz gratz!!!!!!
fajne foty i prosze o wiencej!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Chodziez
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 53
Poziom mag.: 14
|
![]() Dobra to teraz moja kolej. A zaczniemy od...
Po paru hackach trza sie pozbierac... ![]() Jakis tam hunt na guardach z asiorem. Mial lagi, brakowalo mu 10k na lvl wiec niby czemu nie mialbym mu pomoc? Tu mamy bardzo sprawiedliwy podział expa: ![]() Aaaasiiioor. Nie szaaaleeeejj ;P ![]() Cala prawda o Asiorze. Ale ciii nie mowcie nikomu ![]() ![]() Jakis tam hunt na bk. Tu uchwycilem takie sobie exori... ![]() Podział expa za bk. rzadze ![]() ![]() No wreszcie jakis loot... ![]() teraz dosc stary advans.. ![]() Dle. Tak mnie tlukl ze az awansowalem... ![]() A kiedy zabraklo nam druida....tak tez mozna. Tylko 5 uh poszlo.. ![]() Dziekuje nastepne ssy juz niedlugo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Chodzież
|
![]() Cala prawda o mnie?hmm?
![]() A co do podzialu expa to jest nie sprawiedliwy bo to ja powinienem dostawac wszystko ![]() |
![]() |
![]() |