|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam , zamieniłem się z kolegą postaciami nie wiem jednak czy postać nie miała bana , i w tym moje pytanie czy da się to jakoś sprawdzić <dodaje żę wpis mógł zniknąć po okresie 6 miesięcy > a wcześniej tego nie wiem da się z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam
![]() |
|
![]() |
#2 |
Blondynka
|
![]() Jeśli wpis zniknął to znaczy, że postać jest 'czysta' i traktowana, jakby nigdy bana nie miała.
Nie można sprawdzić, czy miała bana, czy nie w tej sytuacji.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Miałem postać która niby była czysta i nie maiła wpisu potem zacząłem bocić i postać usunięto .. chodzi mi o to że chcę zrobić transfer postaci i nie wiem czy jak mam tak jak ty podbno mówisz czyste konto czyli mołgo mieć wcześniej bana mogeprzenieś na inny serwer chyba że jest to prawda co mówisz
|
![]() |
#4 | |
Blondynka
|
![]() Z botowaniem była inna sprawa. Potrafili przecież usuwać postacie, które miały całkiem czyste konto - ot tak, za karę.
Jeśli zaś chodzi o transfer to musisz spełnić ten warunek: Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Dzeki wielkie widać że ogarnąłeś sytuacje , inny na tym 2 dni myśleli dzeki wielkie jeszcze raz <temat do zamknięcia >
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |