|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam.
Jestem zmuszony zapytać was o rade drodzy forumowicze ponieważ moi znajomi nie są w stanie udzielić mi odpowiedzi na to mogłoby się wydawać - banalne pytanie ! Otóż moje pytanie brzmi następująco: Jak dość do najdalej wysuniętej na północ części Zao ? Chodzi mi tu o tak zwane Northern Zao. ![]() Czy to poprzez ten tunel, którym idziemy w czasie wykonywania emperor questu, czy też jakimiś teleportami, tudzież inną drogą ? W każdym raziem z buta się tam raczej nie dojdzie bo northern zao oddzielone jest masywem górskim od południowej częsci. Jeśli ktoś nie zaskoczył o co mi chodzi to na mapie Zao z tibia.pl jest to miejsce za punktem 10. Widnieje również na mapie napis Northern Zao. ściślej mówiąc potrzebuje dostać się na tą "grubą" szarą drogę na Northern Zao, która prowadzi do Razachai. Z góry dziękuje za odpowiedź i proszę o w miare drobiazgowe wskazówki jak się tam dostać. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2010
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Neptera
|
![]() Jedna droga jest przy wykonywaniu Wrath of the Emperor Quest z tego co pamietam.
Jesli sie nie myle to jedna z pierwszych misji. |
![]() |
![]() |