|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Zwracam sie do uzytkownikow neostrady+
o porade. Wczescieniej mialem sdi, tibia chodzila wspaniale ! a teraz po zmianie na lepsze lacze okazuje sie ze mam qre..... lagi, nie wiem co jest grane :/. A wiec tak, moze macie juz wieksze doswiadczenie z wyborem serwow, wiec powiedzcie mi gdze bede mial najmniejszego laga?, wczesniej gralem na lanurze jeszcze z sdi, poz zmianie na neo okazuje se ze gra mija sie z celem, teraz wystartowalen na eterni, jest lepiej ale to dalej nie to samo... postacie co chwile hacza i co jakis czas trafia sie jakis mega lag. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() moze na sdi miales nastawione jakies wieksze pirorytety na ten port ( szczerze mowiac nie znam sie na tym, to tylko przypuszczenie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Ja mam neostrade i żecz jest dziwna...
W ciągu dnia raz dziala bardzo wolno a raz super szybko... Nigdy tak po środku... ![]() Jak ktoś wie cos więcej to niech powie. Chętnie wysłucham. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja mam neostrade + i żadko mam lagi. JEśli w ogóle mam to są one malutkie, a b. rzadko duże- wtedy to nie dziie grać, ale ogółem jest OK
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2003
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Ja też mam neske
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() ok, powiem, co wiem
![]() - z NEO+ sa problemy po stronie TPs'y, wiecie jakie teraz promocja na nia sa, tymbardziej ,ze wiele osob bierze neo na 1 miesiac, a potem oddaje, lecz mimowszystko nie powinno byc problemow, to jest jedyne, co moze cie od strony TPs'y lagowac. - Mozesz byc oddalony od Centrali o *, albo ** kilometrow [ 8) ] i sygnal sie w niewielkim stopniu "zatraca" - Zainstalowales aplikacje dostepowa TPs'y (... Tutaj wstawcie swoje epitety ...) To co nazywa sie aplikacja dostepowa, jest aplikacja, utrudniajaca dostep ![]() + Spowalnia w pewnym stopniu lacze + Mala liczba konfiguracji polaczenia + Zupelnie Gratis SpyWare ![]() + Cos tam jeszcze z portami bylo (bynajmniej tak mi znajomy informatyk mowil) - NEO+ + WinXP Jest z tym tak, ze dziala raz dobrze, a raz zle (sypie sie OS) [u mnie tak jest] ale wystarczy jakies tam najnowsze uaktualnienia doinstalowac (BEZ SP*) i znowu gra jak powinno W XP jest tez FireWall (ktory praktycznie nic nas nie chroni ![]() ![]() To jest "raczej" (wiadomo, skleroza nie boli) wszystko co mi wiadomo o spowolnieniach w NEO+ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() A moj komp ostatnio dostal strasznej shizy!
Mianowicie kiedy wlanczam tibia rano (mam zloncze ISDN z Dialogu) mam straszne lagi nie da sie chodzic. Z upływaem czasu lagi sie zmniejszaja a wieczorem 19,20,21,22,23 nie ma juz zadnych nigdy tak nie mialem! dopiero ostatnio sie to zaczelo! ![]() |
![]() |
![]() |